ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Συνεχόμενες βλάβες στο δίκτυο κοινοτικού φωτισμού…

Από το δήμο Βέλου- Βόχας αναφέρεται: «Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019  στο γραφείο του με τον Διευθυντή ΔΕΔΔΗΕ Κορίνθου κ. Μπότο Σπυρίδωνα.

Το θέμα συζήτησης αρχικά ήταν οι συνεχόμενες βλάβες στο δίκτυο κοινοτικού φωτισμού που προκύπτει από την γεννήτρια στον υποσταθμό του Κιάτου της ΔΕΗ. Πιο συγκεκριμένα η γεννήτρια είναι αυτή που δίνει την εντολή για την λειτουργία των φωτιστικών σωμάτων που βρίσκονται σε κολώνες της ΔΕΗ. Το πρόβλημα παρουσιαζόταν από την περιοχή του Κιάτου μέχρι και την περιοχή του Άσσου.

Ο Διευθυντής ΔΕΔΔΗΕ από την μεριά του αντιλαμβανόμενος το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει, ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι έχει προχωρήσει στην αντικατάσταση της γεννήτριας με νέα, επομένως τις επόμενες ημέρες θα έχει λυθεί το πρόβλημα.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα προβλήματα της καθημερινότητας με ρευματοκλοπές και κλοπές καλωδίων που συμβαίνουν πολύ συχνά σε αντλιοστάσια και σε σχολικά κτίρια.

Στο κομμάτι των  ρευματοκλοπών που συμβαίνει στο εναέριο δίκτυο της ΔΕΗ ο Δήμαρχος ζήτησε την άμεση επέμβαση των τεχνικών συνεργείων προκειμένου να υπάρχει ομαλή λειτουργία στον κοινοτικό φωτισμό και εν γένει στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Διευθυντής ΔΕΔΔΗΕ θεωρούν ότι οι παραπάνω ενέργειες θα έχουν αποτέλεσμα με την  παρουσία και της αστυνομίας.

Στην συζήτηση παραβρέθηκε και ο κ. Τριανταφύλλου Κωνσταντίνος, δημοτικός σύμβουλος-υπεύθυνος σε θέματα ηλεκτροφωτισμού.

Ήδη για τα παραπάνω θέματα που συζητήθηκαν ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος έχει αποστείλει και αντίστοιχα έγγραφα στις υπηρεσίες ΔΕΔΔΗΕ».