Στην Κόρινθο ο Π. Σκουρλέτης και η Μ. Ξενογιαννακοπούλου

Από το ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας αναφέρεται μεταξύ  άλλων:

 “Στην Κόρινθο ο Πάνος Σκουρλέτης και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νομού Κορινθίας καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του κόμματος στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει με βασικούς ομιλητές τον βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Πάνο Σκουρλέτη και την βουλευτή και τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 7.30 μ.μ., στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου στην Κόρινθο. (Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα μεταφερθεί στο φουαγιέ του θεάτρου).

Τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα αναφερθούν σε όλα τα κύρια θέματα  της περιόδου, στις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, ενώ θα αναλύσουν και τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, όπως εκφράστηκαν πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη από τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

Θα ακολουθήσει συζήτηση για όλα τα σοβαρά διακυβεύματα σε μια εποχή που η κυβέρνηση Μητσοτάκη ολοένα και περισσότερο προωθεί και ψηφίζει αντιλαϊκά νομοσχέδια, που πλήττουν τα λαϊκά στρώματα, καταλύει τις δημοκρατικές κατακτήσεις του λαού μας και δείχνει ανοχή στην επιχειρούμενη φασιστική επανεμφάνιση.

Στη διάρκεια της ημέρας, θα προηγηθούν επισκέψεις στους χώρους εργασίας του σωματείου εργαζομένων της Διώρυγας Κορίνθου, όπως επίσης και στα γραφεία του ΕΦΚΑ στην Κόρινθο. Κατόπιν θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική σύσκεψη με τα Εργατικά Κέντρα Κορίνθου, Κιάτου και Λουτρακίου…»