“Στο σφυρί” ξανά το σπίτι του Κορίνθιου ηθοποιού…

Θέμα στα αθηναικά ΜΜΕ για ακόμα μία φορά είναι το σπίτι του Κορίνθιου ηθοποιού Μάρκου Σεφερλή!

“Στο ΣΦΥΡΙ το ΠΑΛΑΤΙ του Μάρκου Σεφερλή!!! Το δάνειο, οι οφειλές, η κατάσχεση (φωτογραφίες). Δεν ήταν η πρώτη φορά. Η ιστορία είναι παλιά. Πολύ παλιά. Για τρίτη φορά στο σφυρί βγαίνει η υπερπολυτελής βίλα του Μάρκου Σεφερλή στη Βούλα, ένα σπίτι που είχε αγοραστεί κατά τη διάρκεια του γάμου του με την πρώην σύζυγό του Ελσα Μιχαλακοπούλου.

Το σπίτι αγοράστηκε το 2000 ωστόσο, το 2003 ο γάμος του ζευγαριού έληξε άδοξα. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η περιπέτεια του σπιτιού…

ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΖΕΥΓΑΡΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΛΑ, ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ 734.478 ΕΥΡΩ ΜΕ ΔΟΣΗ 5.500 ΕΥΡΩ.

Οσο το ζευγάρι ήταν μαζί οι δόσεις πληρώνονταν κανονικά, ωστόσο στη συνέχεια το διαζύγιο, όπως φάνηκε, είχε και άλλες επιπτώσεις.

Το 2007 η τράπεζα απέστειλε και στους δυο πρόσκληση αποπληρωμής των οφειλών τους που μέχρι τότε άγγιζαν τα 200.000 ευρώ.

Ωστόσο, λύση δεν βρέθηκε και έτσι το ακίνητο κατασχέθηκε και βγήκε σε πλειστηριασμό.

ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ, ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ.

Οπως σημειώνει το περιοδικό Χάι, το 2006 ο Μάρκος Σεφερλής ξεκίνησε έναν δικαστικό αγώνα και στράφηκε εναντίον της πρώην συζύγου του η οποία, όπως υποστήριζε εκείνος, είχε συμπεριληφθεί ως συνιδιοκτήτρια για φοροτεχνικούς λόγους. Με την αγωγή εκείνη ζητούσε τη μεταβίβαση του ποσοστού της”, αναφέρθηκε στο freegossip.gr.