Συνάντηση με τους εργαζόμενους στο υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου…

Από το γραφείο τύπου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία Γ. Ψυχογιού αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ο βουλευτής Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, με κλιμάκιο αποτελούμενο από τους πρώην βουλευτές και μέλη του κόμματος στην περιοχή, συναντήθηκε την Τετάρτη με εργαζόμενους της Τουριστικής Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ στο Υδροθεραπευτήριο (SPA) Λουτρακίου, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αιτήματά τους.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον βουλευτή ότι ζητούν την μεταφορά τους στον Δήμο  Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, καθώς μπορούν να καλύψουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου.

Ο κος Ψυχογιός από την πλευρά του παρουσίασε τις κινήσεις που είχαν γίνει από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την τακτοποίηση αυτού του ζητήματος, τους διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει το αίτημά τους μέσα από κοινοβουλευτικές και λοιπές παρεμβάσεις προς την κυβέρνηση και επισήμανε ότι είναι θετικό το γεγονός ότι συζητείται στο επικείμενο Δημοτικό Συμβούλιο κατόπιν αιτήματος των εργαζόμενων και πρέπει να τύχει της στήριξης των δημοτικών παρατάξεων.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ εστίασε επίσης στις πρωτοβουλίες που είχαν αναληφθεί τα προηγούμενα χρόνια για το θέμα του προσωπικού των ΑΕ των Δήμων και βρισκόταν ένα βήμα πριν την οριστική λύση, τονίστηκε η σημασία της αξιοποίησης από τους εργαζόμενους όλων των θεσμικών εργαλείων προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ έγινε αναφορά και στην ανάγκη επίλυσης των ζητημάτων που σχετίζονται συνολικά με το καθεστώς του Υδροθεραπευτηρίου…»