Σύσκεψη για τα «ΙΣΤ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2022»

Από τη μητρόπολη Κορίνθου ανακοινώνεται: «Σύσκεψη για τα «ΙΣΤ΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΥΛΕΙΑ 2022» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022, στην Κροκίδειο Αίθουσα στην Κόρινθο.

Κατά την διάρκεια της συσκέψεως, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία και καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μαςκ. Διονυσίου, παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως μας Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου,του Ιεροκήρυκος της Ι. Μητροπόλεως μας Πανος. Αρχιμ. π. Ανθίμου Παπαλεξόπουλου, τωνΙερέων και Ιεροψαλτών του Καθεδρικού Ι. Ναού Απ. Παύλου Κορίνθου, τωνΙερέων της Αρχαίας Κορίνθου και του κ. Ευαγγέλου Παπαϊωάννου, Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Ποιότητας ζωής και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Κορινθίων,συζητήθηκαν οι τρόποι, με τους οποίους θα πραγματοποιηθούν καλύτερα οι προγραμματιζόμενες Λειτουργικές και Εορταστικές Εκδηλώσεις προς τιμήν του Πολιούχου μας και Αποστόλου των Εθνών Παύλου.

Ο Σεβασμιώτατος,πέραν των τεχνικών ζητημάτων που αναλύθηκαν, επεσήμανε την αναγκαιότητα,που ως Κορίνθιοι οφείλουμε να μας χαρακτηρίζει, να τιμήσουμε κι εφέτοςόπως αρμόζει εις τον «πρώτο μετά τον Ένα»,τον Προστάτη, Έφορο και Ιδρυτή της Τοπικής μας Εκκλησίας, ιδιαιτέρωςμετά από τα δύο χρόνια «αποχής» λόγω των υγειονομικών μέτρων για την προστασία από την πανδημία».