“Τα Επτά Δώρα Του Αγίου Μου Πνεύματος”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Τα Επτά Δώρα Του Αγίου Μου Πνεύματος

1η Δεκεμβρίου 1995

Δοξάζω το Όνομά Σου το Άγιο 
ενώ στέκομαι πάντα έκθαμβη
μπροστά στη Δόξα Σου.

Το Πνεύμα από ψηλά με προσκαλεί
και μου λέει πως ο σεβασμός μου σ’ Εσένα
το Θεό μου, είναι ένας θησαυρός
που δίνει η Ίδια η Σοφία.

 Και η Βασιλεία Μου αρχίζει τότε μέσα σου, ακολουθούμενη από το Πνεύμα της Σύνεσης. Για να σε βεβαιώσει για την Θεότητα του Πατέρα σου, που είναι Τρισάγιος, θα στηρίξει τα θεμέλιά σου στην Αλήθεια φανερώνοντας στο πνεύμα σου όσα οι σοφοί και οι συνετοί σας αποκαλούν μωρία και ανοησία.

 Θα φωτίσει τα μάτια της καρδιάς σου και θα σου δώσει πνεύμα διάκρισης, υπερβολικά γενναιόδωρο για να εισχωρήσεις πλήρως στο μυστήριο της Θεότητάς Μας. Και τότε θα δεις αυτά που μάτι δεν είδε και αυτί δεν άκουσε, αυτά που υπερβαίνουν τον ανθρώπινο νου, επειδή ο νους σου θα έχει σφραγιστεί με τη σφραγίδα του Αγίου Μου Πνεύματος. Και όλα αυτά που φάνταζαν ανεξιχνίαστα και απρόσιτα για να τα αντιληφθεί το πνεύμα σου, θα γίνουν αντιληπτά μέσα στο Θείο Μας Φως. Κι Εγώ, με το Πνεύμα Μου της Σύνεσης, θα κάνω το νου σου όμοιο με το νου του Υιού Μου, του Ιησού Χριστού. Και τότε, μέσα στην Αλήθεια, το πνεύμα σου θα φτάσει στην τελειότητα που μέτρο της είναι ο Ίδιος ο Χριστός, και θα σου αποκαλύψει πως η Εκκλησία, που είναι το Σώμα Του επί της γης, γεμίζει ολόκληρη την πλάση.

Και τι δεν θα σε συμβουλεύσω! Στόχος σου πρέπει να είναι να μείνεις πιστός στην Αλήθεια. Για να γίνει αυτό, το πνεύμα σου πρέπει να αφιερωθεί στην Αγία Τριάδα. Το Πνεύμα Μου της Συμβουλής θα σε βοηθήσει να ζήσεις μια άγια ζωή, επειδή η μόνη σου χαρά θα είναι να μείνεις πιστός στο Νόμο Μου, που είναι ευλογημένος και Τρισάγιος. Θα συμβουλεύσει το πνεύμα σου να γίνει σαν αθώο παιδί, να σπεύσει κοντά Μου και να έχει έναν ειλικρινή διάλογο μαζί Μου, χωρίς να δυσπιστεί απέναντί Μου. Και τότε θα σε θεωρήσω και σένα παιδί Μου που καθρεφτίζει την Εικόνα Μου. Το Φως στα μάτια σου θα είναι το Φως του Υιού Μου, του Ιησού Χριστού, και θα συγκαταλεχθείς μεταξύ των αγίων.

Βρες Με με απλότητα καρδιάς, και στερέωσε την καρδιά σου στην αγιότητα, την ακεραιότητα και την αγάπη. Δίψασε για Μένα, τον Θεό σου, και ο τοίχος που σε εμποδίζει να Με πλησιάσεις θα γκρεμιστεί με την αγάπη σου. Θα εμφανιστεί τότε μπροστά σου Εκείνος που αποζητούσε η ψυχή σου, που σου είναι πιο ακριβός απ’ όλα τα πλούτη του κόσμου και από την ίδια σου τη ζωή, ο Μακάριος και μόνος Εξουσιαστής, ο Απαράμιλλος, Τριαδικός και Ομοούσιος, ο Αήττητος και Ένδοξος, ο Ασύγκριτος, για να σε υποδεχθεί στη Βασιλεία Του.

Ζήτησε το Πνεύμα της Συμβουλής για να μην ξεστρατίσεις από την Αλήθεια Μου. Δείξε αποφασισμένος να αποκτήσεις σθένος από το Πνεύμα Μου της Ανδρείας, για να μπορείς να αντισταθείς στους πειρασμούς που θα συναντάς στο δρόμο σου και να υπερνικήσεις με παρρησία και σταθερότητα κάθε εμπόδιο που μπορεί να σου στερήσει το Άφθαρτο Φως Μου. Ζήτησε από το Πνεύμα Μου της Ανδρείας να σου δώσει καρδιά πολεμιστή, για να αγωνιστείς τον καλόν αγώνα της πίστης και της δικαιοσύνης και να συμμετάσχεις στην πνευματική μάχη των Αρχαγγέλων Μου Μιχαήλ και Ραφαήλ, πανίσχυρων και γενναίων, Μαχητών της Δικαιοσύνης, που βλέπουν με το φως του Αγίου Μου Πνεύματος όλες τις πράξεις των ανθρώπων.

Άνοιξε το στόμα σου και ζήτησε! Αυτός που ζει αιώνια και δημιούργησε όλο το σύμπαν, σου λέει: άνοιξε το στόμα σου, ζήτησε και θα σε ακούσω. Πλησιάζει η ημέρα που θα σας επισκεφθώ. Ταπείνωσε τον εαυτό σου και ζήτησε από το Πνεύμα Μου της Ανδρείας να σου δώσει δύναμη και καρτερία για να σηκώσεις τον σταυρό σου με αξιοπρέπεια και ζήλο, ώστε με τους κόπους σου και τη γενναιοδωρία σου να συμμετέχεις στο θρίαμβο του Υιού Μου, του Ιησού Χριστού.

Έχε θάρρος και έλα να ζητήσεις από την Τριαδική Μας Αγιότητα το Πνεύμα της Γνώσης. Της Γνώσης για το πώς να κατέχεις Εμένα, τον Θεό σου. Της Γνώσης για το πώς να Με πλησιάσεις με βήματα όμοια με των αγγέλων Μου. Αν οι χώρες σας φλέγονται είναι επειδή δεν γνωρίζετε Ποιος Είμαι. Ναι, απλώνεται η κακία σαν τη φωτιά.

Έλα! Εσύ που περιφέρεσαι άσκοπα σε κύκλους και είσαι γυμνός και αξιολύπητος, έλα σε Μένα και ζήτησε, με απλά λόγια, το Πνεύμα της Γνώσης και θα σου Το στείλω. Και όταν έρθει, θα σου δείξει πως είχες πάψει να υπάρχεις πριν καλά καλά γεννηθείς … Και αν και φαινόσουν ζωντανός, είχες πεθάνει προ πολλού και η δυσωδία του θανάτου σου είχε φτάσει στα ρουθούνια Μου.

Το Πνεύμα Μου θα σε μάθει να γνωρίσεις τον εαυτό σου και να δίνεις προσοχή στα Καλέσματά Μου. Και όταν γίνει αυτό, ένα Φως θα λάμψει μέσα σου και θα σου αποκαλύψει Εμένα, τον Τριαδικό σου Θεό, μέσα σε όλη Μου τη Δόξα, Φιλάνθρωπο, Ασύγκριτο, Δίκαιο και Άγιο.

Γιατί είναι τόσο λίγοι αυτοί που ζητούν το Πνεύμα Μου της Ευσέβειας; Μήπως σας εμποδίζει η υπερήφανη καρδιά σας; Προσπαθήσατε ποτέ να καταλάβετε πώς κινείστε και πώς κινούνται όλα τα πλάσματα μέσα στο Τρισάγιο Πνεύμα Μου; Αν ζητήσετε το Πνεύμα Μου της Ευσέβειας, θα μπορείτε να Με υπηρετήσετε με νέο τρόπο πνευματικό, εγκαταλείποντας το πνεύμα του λήθαργου που είχε σκηνώσει μέσα σας και είχε προκαλέσει ένα χάσμα ανάμεσά μας. 

Γιατί άργησες τόσο να ζητήσεις το Πνεύμα της Ευσέβειας που θα σε διδάξει τη γνώση των αγίων πραγμάτων, και πως η ευσέβεια γίνεται ισχυρότερη με την υποχωρητικότητα, την ταπεινότητα και την αυταπάρνηση; Ζήτησε! Ζήτησε και θα στείλω από ψηλά το Πνεύμα Μου να έρθει και να αναπαυθεί σε σένα, για να γίνεις στο εξής η τέρψη των Ματιών Μου και η φλόγα των Ματιών του Υιού Μου, φωτεινό άστρο του περιβάλλοντός σου, που είναι τόσο σκοτεινό και με την ακτινοβολία σου, πόλος έλξης για την τόσο διεφθαρμένη κοινωνία σου, προσελκύοντάς τους κοντά Μου.

Με την ακτινοβολία σου θα καθρεφτίζεις την Εικόνα του Υιού Μου, του Ιησού Χριστού. Κι Εγώ θα γεμίσω τα χέρια σου με αναρίθμητα πλούτη για την τέρψη της Ψυχής Μου ενώ εσύ θα υπηρετείς Εμένα, τον Τριαδικό Θεό σου, που είμαι Ένας και Ομοούσιος.

Από δω και στο εξής, θα φοβάσαι να Με δυσαρεστήσεις γιατί θα βάλω μέσα σου το Πνεύμα Μου του Φόβου. Κάθε φορά που θα Με πλησιάζεις, θα έρχεσαι και θα γονατίζεις μπροστά στη Μεγαλοσύνη Μου, γεμάτος δέος, αφού το πνεύμα σου θα έχει γευθεί τους καρπούς της Σοφίας Μου. Ο σεβασμός σε Μένα είναι το στεφάνι της Σοφίας. Ο σεβασμός σε Μένα είναι η ρίζα του δένδρου της ζωής. Έλα να ανασάνεις στο Πνεύμα Μου, έλα να κινηθείς στο Πνεύμα Μου, και θα σου αποκαλύψω στα μύχια της καρδιάς σου τα απόκρυφα μυστικά Μου έτσι ώστε κι εσύ να Με κατέχεις.

Το Πνεύμα από ψηλά σας προσκαλεί όλους να εισχωρήσετε στο μυστήριο των επτά Δώρων του Αγίου Μου Πνεύματος, Ελάτε και να είστε ευλογημένοι. Ελάτε και να γίνει φως στην ψυχή σας. Τα αόρατα πράγματα είναι αιώνια. Ελάτε να αποκτήσετε από το Πνεύμα αυτό που είναι αόρατο, για να ζήσετε μέσα Μας και να μείνετε ενωμένοι μαζί Μας».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…