Της χασισοφυτείας στο δήμο Σικυωνίων!!! -Επιπλέον 174 δενδρύλλια χασίς! (φωτο)

Της χασισοφυτείας στο δήμο Σικυωνίων. Μετά τα 124 δενδρύλλια χασίς και τη σύλληψη του 54χρονου στο Α. Διμηνιό (δείτε εδώ)εντοπίστηκε νέα χασυσοφυτεία στο δήμο Σικυωνίων και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γκούρας στην Αρχαία Φενεό. Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία

Από την αστυνομία αναφέρεται:

«Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε δασική περιοχή του Δήμου Σικυωνίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Γκούρας φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, την Πέμπτη το μεσημέρι, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε δασική περιοχή του Δήμου Σικυωνίων, σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο φυτεία κάνναβης, στην οποία καλλιεργούταν συνολικά -174- δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως -2,5- μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας», αναφέρεται από την αστυνομία.