ΚΟΡΙΝΘΙΑ:…Τι ακριβώς συμβαίνει με την “περίπτωση” του Π. Νίκα; -Λειτουργεί και ως μονάρχης;

Από το συνδυασμό του Π. Τατούλη αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Οι καταγγελίες του Συλλόγου των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, σε ότι αφορά  τις αποφάσεις, τις εγκυκλίους και τις εντολές του κ. Νίκα, σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών και τα μέτρα προστασίας του ανθρώπινου δυναμικού της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον κορωνοϊό, αποδεικνύουν, για μια ακόμα φορά, ότι ο κ. Νίκας θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να αγνοεί τις αποφάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Η πολιτική συμπεριφορά και ο τρόπος διοίκησης του κ. Νίκα έχουν προκαλέσει τη σφοδρή αντίδραση των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, οι οποίοι διαμαρτυρόμενοι προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη χώρων του Διοικητηρίου της Π.Ε. Μεσσηνίας.

Είναι αυτονόητο ότι ο κ. Νίκας πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί ως μονάρχης…».

ΣΣ. Στην Κορινθία ο Νίκας, όπως γράψαμε πρόσφατα, δείχνει να εφαρμόζει το “σύστημα” …πέρα βρέχει! Ακόμα και σε σοβαρά θέματα δεν απαντάει (δείτε τη σχετική ανάρτηση με τίτλο: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Οφείλετε εξηγήσεις Νίκα και Γκιολή στους ΑΝΕΡΓΟΥΣ και ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ!

Στην παραπάνω ανακοίνωση τον καταγγέλλουν ότι λειτουργεί ως μονάρχης! …Τι ακριβώς συμβαίνει με την “περίπτωση” του Π. Νίκα;

Κακό ξεκίνημα για τον περιφερειάρχη…

Κ.Ν