ΚΙΑΤΟ -ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τι αλλάζει στα δρομολόγια του προαστιακού

1
3294

«Λόγω του προβλήματος υποδομής στην Κινέτα, όλες οι αμαξοστοιχίες προς Κιάτο και Πειραιά θα τερματίζουν και θα εκκινούν στο Σταθμό της Κινέτας, εναλλάξ στις γραμμές 501 και 502.

Οι λοιποί σταθμοί του δικτύου του Προαστιακού Πειραιάς – Κιάτο, εκτός Ζευγολατιού και πέραν της Κινέτας θα εξυπηρετούνται – μέχρι νεωτέρας –  με λεωφορεία ως εξής:

Κινέτα – Άγιοι Θεόδωροι – Κινέτα κυκλική δρομολόγηση

Κινέτα – Κιάτο, με ενδιάμεση στάση ΝΣ Κορίνθου

Κινέτα – Πάτρα – Κινέτα, από τα τακτικά δρομολόγια των λεωφορείων που υπό κανονικές συνθήκες εξυπηρετούν την διαδρομή Κιάτο – Πάτρα

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για τις παραπάνω αλλαγές, οι οποίες θα ισχύουν μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος στην υποδομή», αναφέρεται από την trainose.gr.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Την Παρασκευή (29/11) η κόρη μου ήρθε με τον Προαστιακό στο Κιάτο με τον σκύλο της. Την Δευτέρα (2/12) έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα. Είχε εισιτήριο με επιστροφή. Παρακάλεσε τον οδηγό του λεωφορείου να την πάρει μέχρι την Κινέτα με τον σκύλο της. Ο σκύλος είναι καθ’ όλα νόμιμος, απόλυτα φιλήσυχος, δεν κυνηγάει γάτες, δεν γαβγίζει άλλα σκυλιά και γίνεται η μασκότ της παρέας σε δύο λεπτά. Ο οδηγός αρνήθηκε. Το λεωφορείο είχε μόνο 5 επιβάτες που όλοι τον παρακαλούσαν να εξυπηρετήσει την κοπέλα κάτω από τις περιστάσεις. Έγινε μάλιστα και διένεξη μεταξύ τους. Ο οδηγός ανένδοτος γιατί «ο νόμος λέει…” Η κόρη μου δεν είχε άλλο τρόπο να πάει στην Κινέτα. Εγώ είμαι στο κρεβάτι άρρωστος και η γυναίκα μου καρκινοπαθής. Η απάντηση από τα κεντρικά ήταν ότι όχι δεν γίνεται. Η κόρη μου συνέχισε να πηγαίνει ώσπου κάποιος λογικός οδηγός την πήρε.
    Τώρα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ζητάει την κατανόηση του κοινού. Εγώ είμαι ένας από το κοινό και η απάντησή μου είναι αυτή που αναμένεται να είναι: Άει στα τσ… ηλ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ