…Τι θα πούνε πάλι στους Κορίνθιους; -Με «σφραγίδα» ΝΔ μένει απροστάτευτη η πρώτη κατοικία!

Δήμας, Ταγαράς και Σούκουλη …τι θα πουν τώρα στους Κορίνθιους για την πρώτη κατοικία;

Εντωμεταξύ οι Κορίνθιοι βουλευτές της ΝΔ μάλλον είναι μόνο για να ψηφίζουν- δέχονται τέτοια νομοσχέδια αλλά από την άλλη δεν κάνουν σχεδόν τίποτα για τα ΣΟΒΑΡΑ θέματα που απασχολούν την Κορινθία και τους Κορίνθιους (αγρότες, εμπόρους κτλ). Ποιο είναι ακριβώς το έργο του καθενός για τους Κορίνθιους; Από την άλλη τι έχουν ψηφίσει ως τώρα;

“Με «σφραγίδα» ΝΔ μένει απροστάτευτη η πρώτη κατοικία

Μόνο με τις ψήφους της ΝΔ πέρασε ο νέος πτωχευτικός κώδικας που παραδίδει την πρώτη κατοικία στις τράπεζες.

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών «Ρυθμίσεις οφειλές, δεύτερη ευκαιρία», ψηφίστηκε επί της Αρχής με 158 θετικές ψήφους, έναντι 140 ψήφων «κατά», στην ονομαστική ψηφοφορία που έθεσε το ΚΚΕ.

Με 158 θετικές ψήφους έναντι 140 αρνητικών ψηφίσθηκαν και τα 22 συνολικά άρθρα που έθεσαν σε ονομαστική ψηφοφορία ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ. Τα υπόλοιπα άρθρα του σχεδίου νόμου, όπως και επί του συνόλου ψηφίσθηκαν και αυτά κατά πλειοψηφία.

Ο νέος πτωχευτικός κώδικας ψηφίστηκε έπειτα από τριήμερη συζήτηση στη Βουλή, αποτέλεσμα της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε το απόγευμα της Παρασκευής ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα”, αναφέρθηκε στο documentonews.gr.