Τον βρήκαν! -52χρονος από το Στενό Κορινθίας πυροβόλησε τον κυνηγό…

Επανερχόμαστε σε ανάρτηση στις 25 Ιανουαρίου 2023 όπου αναφέραμε μεταξύ άλλων: “Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό δύο ανδρών που πυροβόλησαν έναν 36χρονο και τον εγκατέλειψαν βαριά τραυματισμένο στον Φενεό Κορινθίας έχει εξαπολύσει η αστυνομία.

Δύο άγνωστοι, οι οποίοι αναζητούνται, την ώρα που κυνηγούσαν αγριογούρουνο ή ζαρκάδι έστρεψαν τα όπλα εναντίον 36χρονου που ήταν μαζί με έναν φίλο του.

Ο άνδρας δεν είχε καμιά σχέση μαζί τους, ωστόσο τον πυροβόλησαν και έπεσε αιμόφυρτος όπως ανέφερε ο Alpha.

Ο τραυματισμένος κυνηγός διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου με τους γιατρούς να κρίνουν ότι πρέπει να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό. Εκεί υποβλήθηκε σε μια σοβαρή επέμβαση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς τον έχουν πυροβολήσει στον λαιμό”

52χρονος από το Στενό Κορινθίας ο δράστης

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της korinthiannews.gr οι έρευνες των αστυνομικών του ΑΤ Σικυωνίων απέδωσαν καρπούς και βρήκαν τον δράστη. Πρόκειται για 52χρονο κάτοικο στο Στενό Κορινθίας.

Θα λέγαμε ότι ήταν θέμα τιμής για την αστυνομία να εξιχνιαστεί αυτή η υπόθεση. Αλίμονο αν ο κάθε κυνηγός πυροβολεί κατα λάθος άλλους κυνηγούς και τους αφήνει τραυματισμένους και φεύγει!!! Με τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε βουίξει το πανελλήνιο.

Να σημειώσουμε ότι σε βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη και νομοθεσία περι όπλων…

Κ.Ν