“Τους έδωσα ζωή για να βεβαιώσουν για την Ανάστασή Μου”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Τους έδωσα ζωή για να βεβαιώσουν για την Ανάστασή Μου

19 Ιουνίου 2008

Ειρήνη σ’ εσένα. Παιδί Μου, σε ανόρθωσα για να συνεργαστείς μαζί Μου. Κάθε γράμμα, κάθε συλλαβή που προφέρθηκε, προέρχεται από το Πνεύμα Μου. Αγαπώ τη δημιουργία Μου και το Έλεός Μου είναι ασύλληπτο για το ανθρώπινο μυαλό. Μπορώ να κάνω όλο το έργο µόνος Μου αλλά Με ευχαριστεί να συνεργάζομαι και να εργάζομαι μαζί µε τα δημιουργήματά Μου. Ωστόσο, βρίσκω ευχαρίστηση σ’ αυτούς που διαλέγω. Είναι η χαρά Μου, η γλυκιά οσμή στις Αυλές Μου αλλά και στη γη, σημάδι της Παρουσίας Μου. Τους εξαγνίζω καθώς πορεύονται μαζί Μου. Ναι, είναι το αναπαυτήριό Μου. Τα χείλη Μου τρέμουν από συγκίνηση όταν τους βλέπω να προχωρούν πάνω στα αιματοβαμμένα Αχνάρια Μου. Άλλωστε, Εγώ τους έδωσα ζωή!

Τους έδωσα ζωή για να βεβαιώσουν για την Ανάστασή Μου, και µε αυτό εννοώ να Με παρουσιάσουν, σε τούτο τον νεκρό κόσμο, σαν ένδοξο Βασιλιά, έτοιμο να τους συγχωρήσει. Τους απευθύνομαι µε διάφορους τρόπους, με την ελπίδα να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ψυχές κοντά Μου. Ναι, Βασούλα, σε έβαλα να περάσεις μέσα απ’ τη φωτιά, για να μπορώ να εδραιώσω μέσα σου τον Λόγο Μου. Γι’ αυτό, µη Μου αρνείσαι τίποτα. Σου αρνήθηκα Εγώ κάτι; Μάλιστα, θυσίασα τη ζωή Μου για εσένα..

Κόρη, ό,τι Μου πρόσφερες με αγάπη, το χρησιμοποίησα. 

– Σου έδωσα εντολή να τους πεις όλα όσα σου έδωσα προφορικά και γραπτά. Μη φοβάσαι. Μην παραλείψεις ούτε συλλαβή. Ορισμένοι θα ακούσουν, άλλοι θα σε χλευάσουν και άλλοι θα διαφωνήσουν και θα παλέψουν µαζί σου. Εφοδίασέ τους όλους με τα Μηνύματά Μου. Το χαρμόσυνο µήνυµα πρέπει να διαδοθεί σε όλη τη γη και τα Λόγια Μου στα πέρατα του κόσμου. Πολλοί θα επιστρέψουν σ’ Εμένα και θα εγκαταλείψουν τα πονηρά τους έργα.

– Θα μετρήσω κάθε ψυχή με το μέτρο που έχω καθορίσει.Έχουν φθείρει τη σοφία τους και με δόλια μέσα έχουν απομονώσει τον Νόμο Μου. Αλλά θα δρέψουν αυτό που έσπειραν. Κανένας δεν γίνεται δεκτός στην Βασιλεία Μου αν δεν Με αναζητήσει πρώτα. Όσοι μέμφονται τον Νόμο Μου, μέμφονται Εμένα και γίνονται μισητοί στα Μάτια Μου».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…