Το άρθρο της korinthiannews.gr με περισσότερα από 5.800 like…

Την περασμένη εβδομάδα μία ανάρτηση της korinthianews.gr πήρε τεράστια διάσταση, καθώς έγινε και αναδημοσίευση από άλλα μεγάλα ΜΜΕ.

Πρόκειται για το άρθρο με τίτλο: “Μετά το φαγητό στους κάδους, ρωτάνε τους μετανάστες ποιο φαγητό τους αρέσει στο κέντρο της Κορίνθου;”

Δείτε τον επίλογο του άρθρου όπου και στο τέλος φαίνεται ο μεγάλος αριθμός των like:

Το συγκεκριμένο άρθρο όπως βλέπετε παραπάνω είχε περισσότερα από 5.800 like στο site της korinthiannews.gr (αριθμός τεράστιος για ένα άρθρο)

Χαμός και στη σελίδα της korinthiannews.gr στο facebook

Επίσης να αναφέρουμε ότι μόνο στη σελίδα της korinthiannews.gr στο facebook διαβάστηκε από χιλιάδες αναγνώστες.

Ενδεικτικά, όπως βλέπετε και παραπάνω υπήρξαν και ένα σωρό σχόλια και like και 316 κοινοποιήσεις!

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ της korinthiannews.gr με το πεταμένο φαγητό στο κέντρο μεταναστών, όπως ήταν αναμενόμενο πήρε τεράστια διάσταση!

Το θέμα είναι σοβαρό με τους μετανάστες στο κέντρο της Κορίνθου και οι Κορίνθιοι πολιτικοί δείχνουν να σφυρίζουν αδιάφορα! Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που ενοχλούνται με αυτά που γράφουμε αλλά δεν μπορούμε να αποκρύψουμε την αλήθεια!

Δεν μπορεί Έλληνες ΑΣΤΕΓΟΙ, ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ, να τριγυρνούν στους δρόμους και να ψάχνουν φαγητό στους κάδους απορριμμάτων και το φαγητό που προορίζεται για τους μετανάστες στο κέντρο της Κορίνθου να πετιέται! (Οι μερίδες αυτές πληρώνονται! Δεν θεωρούμε ότι δίνονται τσάμπα από τις εταιρείες στους μετανάστες… για να κάνουν ψυχικό).

Αυτά τα …κωμικοτραγικά που συμβαίνουν στο κέντρο της Κορίνθου ας ληφθούν σοβαρά υπόψη από τους αρμόδιους!

Το γράψαμε από την αρχή! Το θέμα με το κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο και την αδιαφορία των πολιτικών μας θα το φτάσουμε ως το τέλος.

Το ξαναλέμε! Θεωρούμε ότι είναι ντροπή κάποιοι Κορίνθιοι πολιτικοί για να μην χάσουν τον παχυλό μισθό τους …να κάνουν πως δεν βλέπουν και να μην αντιδρούν όπως πρέπει για ένα τόσο σοβαρό θέμα που έχει να κάνει με την υποβάθμιση του νομού και της Κορίνθου!

ΣΣ. Και τονίζουμε για ακόμα μία φορά. Κατα την άποψή μας αυτή η κατάσταση με τις εταιρείες που σιτίζουν τους μετανάστες πρέπει να σταματήσει. Πρέπει ο στρατός (η κάτι ανάλογο) να αναλάβει τη σίτισή τους όπως συμβαίνει με τους φαντάρους.