…Το πήρε και το σήκωσε! Δυσφήμιση για την Κόρινθο! Το “ΔΩΡΟ” του Νανόπουλου …που έγινε εφιάλτης! -…Θέλουμε και τουρίστες δήμαρχε;

Ένα κρουαζιερόπλοιο, ΕΣΤΩ ΑΔΕΙΟ, έδεσε για λίγες μέρες στο λιμάνι της Κορίνθου και το… πήρε ο αέρας!

Ευτυχώς που δεν υπήρχαν τουρίστες πάνω στο κρουαζιερόπλοιο να γινόταν παγκοσμίως και live μετάδοση την ώρα …που το έπαιρνε ο αέρας!

Δυσφήμιση για το λιμάνι της Κορίνθου και την Κόρινθο καθώς το θέμα έπαιξε και σε μεγάλα αθηναικά ΜΜΕ όπου αναφέρξηκε μεταξύ άλλων: “Oι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν έκοψαν τους κάβους από το κρουαζιερόπλοιο που ήταν δεμένο στο λιμάνι, …το έβγαλαν από τη θέση του με αποτέλεσμα να προσαράξει σε αβαθή…”

Τι άλλο θα δούμε να συμβαίνει στην Κόρινθο! …Μετά θέλουμε και τουρίστες! Αναρωτιόμαστε ποιες εταιρείες κρουαζιερόπλοιων μελλοντικά θα επιτρέψουν ώστε τα πλοία τους να δέσουν στο λιμάνι της Κορίνθου!

Πριν λίγες μέρες ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος θεωρούσε ως ΔΩΡΟ το κρουαζιερόπλοιο, ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, στο λιμάνι της Κορίνθου!

Για φανταστείτε να ζητάει και αποζημίωση η πλοιοκτήτρια εταιρεία για την κατάληξη του κρουαζιερόπλοιου! Σε αυτή την περίπτωση …ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα;

Μήπως αυτό που θεωρούσατε κε Νανόπουλε ως ΔΩΡΟ γίνει τελικά εφιάλτης για το λιμάνι της Κορίνθου και την Κόρινθο;

Φ.Ν