“Το Σημάδι Του Υιού Του Ανθρώπου”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Το Σημάδι Του Υιού Του Ανθρώπου

23 Δεκεμβρίου 1993

Κύριε, η συκιά θα αρχίσει να σχηματίζει τα σύκα της,
και τα αμπέλια θα αρχίσουν να βλασταίνουν.

Όχι, νύφη Μου, η συκιά σχημάτισε ήδη τα σύκα της και τα αμπέλια έχουν ήδη βλαστήσει. Κόρη Μου, δεν βλέπεις; Δεν πρόσεξες το Σημάδι Μου στον ουρανό; Άκου και γράφε:

Γενεά, σου έστελνα και συνεχίζω να σου στέλνω τους αγγέλους Μου,  να συνάξουν τους εκλεκτούς Μου από τους τέσσερις ανέμους, από τη μια άκρη του ουρανού στην άλλη, για να βρίσκονται σε ετοιμότητα γιατί ο Νυμφίος θα αφήσει σε λίγο τον ουρανό για να βρεθεί μαζί σας. Ο τωρινός σας κόσμος γρήγορα θα φθαρεί. Σας στέλνω τους αγγέλους Μου για να συγκεντρώσουν τους εκλεκτούς Μου, το λαό Μου και να ανανεώσουν την Εκκλησία Μου. Δεν προσέξατε; Δεν καταλάβατε; Ακόμη δεν διακρίνετε το Σημάδι Μου;

Το Άγιο Πνεύμα Μου αρπάζει σήμερα τον ένα από τους δυο, τον τυλίγει με τη ζωηρή Φωτιά Του και τον στέλνει να γίνει μάρτυρας του Υψίστου. Το Άγιο Πνεύμα Μου σηκώνει τον ένα ενώ αφήνει τον άλλο στο χώμα, μέσα στο χώμα. Τον ένα παίρνει, τον άλλο αφήνει. Το Άγιο Πνεύμα Μου, σαν τον άνεμο, πνέει όπου θέλει. Ακούς τον ήχο του αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις από πού έρχεται και πού πηγαίνει.

Το Άγιο Πνεύμα Μου, φανερώνεται στις μέρες σας σαν Νυμφίος, για να σας προσελκύσει, να σας σαγηνεύσει και να σας νυμφευθεί. Το Άγιο Πνεύμα Μου είναι τοποθετημένο σαν πολύτιμος  ακρογωνιαίος λίθος μέσα στην καρδιά σας, για να γίνει ο θεμέλιος λίθος της πίστης σας, της αγάπης σας και του ζήλου σας για Μένα, τον Θεό σας. Το Άγιο Πνεύμα Μου στις μέρες σας πνέει πάνω σας, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Η Πνοή Του μοιάζει με ποτάμι που κυλάει προς όλες τις κατευθύνσεις, και απ’ όπου περνάει αυτό το ποτάμι, φυτρώνουν καρποφόρα δένδρα με φύλλα που ποτέ δεν μαραίνονται αλλά είναι θεραπευτικά, και όποιος τρώει απ’ αυτά θεραπεύεται.

Ναι, το Άγιο Πνεύμα Μου είναι ζωοδότρα πηγή, η εσωτερική Δύναμη της Βασιλείας Μου, που αναδεικνύει μαθητές της Σοφίας. Το Άγιο Πνεύμα Μου κτίζει, ανακαινίζει και στολίζει, αλλά ο Πλάνος καταστρέφει και γκρεμίζει θανάσιμα ό,τι είναι άγιο. Πώς και δεν διακρίνετε το εκθαμβωτικό Φως του Αγίου Μου Πνεύματος; Όπως το φως επτά μαζί ημερών, φέγγει σήμερα το Άγιο Πνεύμα Μου στον ουρανό. Δεν σας είναι αρκετό το Σημάδι του Υιού του Ανθρώπου που εμφανίζεται στον ουρανό; Όπως ο βοσκός συγκεντρώνει το κοπάδι του, με τον ίδιο τρόπο το Άγιο Πνεύμα Μου συγκεντρώνει και σώζει το σκόρπιο κοπάδι.

Σας φανερώνω πράγματα κρυφά και άγνωστα για σας, γενεά, στον κατάλληλο καιρό, σας τα φανερώνω αυτά. Είτε στραφείτε δεξιά είτε αριστερά, θα δείτε στον ουρανό το εκθαμβωτικό Σημάδι του Αγίου Μου Πνεύματος  και τα αυτιά σας θ’ ακούσουν:

Εγώ Είμαι! Ο Ων είναι μαζί σας στην καρδιά. Ο Ων είναι εδώ για να χτίσει τις ελπίδες σας, τη δύναμή σας, την πίστη σας και την αγάπη σας. Παιδί Μου, “κούμι!” Σήκω τώρα εσύ που έχεις χαθεί προ πολλού. Σήκω τώρα, παιδί Μου, και πάρε τη θέση σου. Να το ποιμαντικό ραβδί, θα κατευθύνω την ψυχή σου να δεχθεί τη διδαχή. Πήγαινε τώρα να ψάξεις για τα άλλα χαμένα Μου πρόβατα. Μην αποκάνεις στο δρόμο, παιδί Μου, κι αν αποκάνεις θα σε μεταφέρω στους Ώμους Μου. Σήμερα, Εγώ ο Ίδιος θα συγκεντρώσω τα πρόβατά Μου…

Αχ, γενεά, γιατί ζητάς περισσότερα σημάδια, περισσότερα από το Σημάδι του Υιού του Ανθρώπου που σου δίνω σήμερα; Ποιος πραγματικά δεν βλέπει τις προθέσεις Μου; Λέω την Αλήθεια κι όμως δεν πιστεύετε πως Εγώ μιλώ. Πώς και δεν διακρίνετε τη δική Μου Φωνή;

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς έγιναν ίσια τα μονοπάτια αυτών που ζούσαν μέσα στο χώμα; Αναρωτηθήκατε ποιος άνοιξε το στόμα των άλαλων και έδωσε στους αμαθείς λόγο Σοφίας; Και ποιος μόρφωσε τους πτωχούς στο πνεύμα, τους ταλαίπωρους, όπως τους αποκαλείτε; Δεν έχετε ακούσει ότι το Άγιο Πνεύμα Μου είναι πράγματι ο Ζωοδότης; Δεν έχετε καταλάβει πως το Άγιο Πνεύμα Μου αποστρέφεται όσους έχουν περήφανη καρδιά, αλλά φανερώνει την εγγύτητά Του στους ταπεινούς;

Το Άγιο Πνεύμα Μου σας δίνεται σήμερα σαν Μεγάλο Σημάδι στον Ουρανό,μια εικόνα της Επιστροφής Μου. Όσο οι σκέψεις σας παραμένουν προσκολλημένες στα επίγεια θα είστε ανίκανοι να συλλάβετε αυτά που είναι στον ουρανό. Δεν έχετε διαβάσει: “Ο Γιαχβέ  φανερώνεται πάνω απ’ το λαό Του,  το βέλος Του βγαίνει σαν αστραπή.” “Να, ο Γιαχβέ θα έρθει με φωτιά, θα εκδηλώσει το θυμό Του με μανία, την απειλή Του με φλόγες φωτιάς.” Τα έργα του Πατέρα Μου γίνονται πραγματικότητα.

Ακούστε και καταλάβετε: Έχω πει ότι θα έρθω να συνάξω τα  έθνη από κάθε γλώσσα. Πολλοί από σας ρωτούν: “Πότε θα γίνει αυτό και ποιο θα είναι το σημάδι του Ερχομού Σου;” Σας προειδοποίησα ότι όταν δείτε το βδέλυγμα της ερημώσεως, για το οποίο μίλησε ο προφήτης Δανιήλ, να στήνεται στον Άγιο Τόπο, όταν δείτε δηλαδή τον Εχθρό να εγκαθίσταται εκεί που δεν πρέπει, δηλαδή στο Ιερό Μου, στην Κατοικία Μου, όταν δείτε αυτόν τον Άνομο που ισχυρίζεται ότι είναι πολύ μεγαλύτερος απ’ όλα όσα οι άνθρωποι αποκαλούν “θεό”, πολύ μεγαλύτερος απ’ ό,τι λατρεύεται, να ενθρονίζεται στο Ιερό Μουκαι να ισχυρίζεται πως είναι Θεός, να ξέρετε πως αυτό ήταν ένα προειδοποιητικό σημάδι πριν από το Σημάδι του Υιού του Ανθρώπου, που εμφανίζεται τώρα στον ουρανό για να σας σώσει.

Σηκώστε τα κεφάλια και ψάξτε στον ουρανό για το ουράνιο Μάννα Μου. Σταθείτε όρθιοι, κρατήστε ψηλά τα κεφάλια, γιατί πλησιάζει η απελευθέρωσή σας. Γιατί πολλοί από σας δεν μπορούν να διακρίνουν το Άγιο Πνεύμα Μου; H άβυσσος και η γη τρέμουν περιμένοντας την επίσκεψή Μου γι’ αυτό πάψτε να λέτε πως δεν αποδίδεται δικαιοσύνη, και πως η Κιβωτός της Διαθήκης είναι μακριά, η Κιβωτός της Διαθήκης βρίσκεται ακριβώς πάνω σας στον ουρανό, για να δείτε τη Δόξα Μου.

Αν φάτε από το Μάννα Μου θα ζωογονηθείτε: θα αναγεννηθείτε. Μη γυρεύετε λοιπόν άλλα σημάδια. Δεν ακούσατε ότι το Πνεύμα δίνει ζωή; Αν κάποιοι ανάμεσα σας δεν πιστεύουν, είναι γιατί δεν έφαγαν αυτό το Μάννα. Ναι, μόνο το Άγιο Πνεύμα Μου μπορεί να σας δώσει σαφή αντίληψη των μυστηρίων Μου. Η ουράνια αυτή τροφή είναι η τροφή των φτωχών και δεν αγοράζεται με χρήματα. 

Αγιάστε τους εαυτούς σας και εξαγνισθείτε για να μπείτε στον Κήπο, που είναι η Βασιλεία Μου. Σας δίνω σήμερα το Σημάδι αυτό του Αγίου Μου Πνεύματος στον ουρανό, που γεμίζει τα πάντα και τα κάνει όλα καινούργια, απλώνοντας τη δύναμή Του από τη μια άκρη της γης στην άλλη, κι όμως, πολλοί από σας αψηφούν το Έλεός Μου και τολμούν να λένε: “Πού είναι τα σημάδια από το Θεό; Κανένα Σημάδι απ’ τον Υιό του Ανθρώπου δεν φαίνεται στον ουρανό που να μας δείχνει ότι η Βασιλεία είναι μπροστά στις πόρτες µας.” Και παραμονεύετε αυτού που χρίστηκαν από το Πνεύμα Μου γιατί σας ενοχλούν και αντιτίθενται στον τρόπο που σκέπτεστε! Ναι, και μόνο η θέα τους καταθλίβει το πνεύμα σας. Αχ… Και η σύνεσή σας είναι σα ρίζα που σαπίζει…

Σας βεβαιώνω: οι έλαβαν το χρίσμα του Αγίου Μου Πνεύματος μπορεί να σας φαίνονται ευάλωτοι, αλλά είναι καλά ριζωμένοι σε Μένα. Δεν πρόλαβαν να αναπτυχθούν, αλλά είναι μπολιασμένοι πάνω Μου και σαν ακηλίδωτο καθρέφτη, τους περιστρέφω, για να καθρεφτίσουν παντού τα Λόγια Μου, κι όπου θα είναι αυτοί, εκεί θα Είμαι κι Εγώ. Και θα συνεχίσουν να μεταδίδουν σε όλους σας τα Λόγια Μου, για να σας φέρουν στην Βασιλεία Μου. Θα συνεχίσουν να φανερώνουν τη Δύναμή Μου ακόμη κι αν τους φερθείτε σκληρά, θα υπομείνουν ταπεινά προσβολές και συκοφαντίες για να σας σώσουν. Δεν θα ανοίξουν το στόμα να σας αντιμιλήσουν μπροστά σε όλα τα έθνη, αλλά θα μοιάζουν με αγγέλους που τα πόδια τους φέρνουν καλά νέα. Θα συνεχίσουν να καθρεφτίζουν σαν ακηλίδωτος καθρέφτης το Λόγο Μου, να κηρύττουν τη Σωτηρία και να αναγγέλλουν την Ειρήνη και την Αγάπη. Και παρόλο που θα περιφρονηθούν και θα απορριφθούν από πολλούς, θα υποφέρουν τα δεινά τους με αξιοπρέπεια. Υψώστε τα μάτια στους ουρανούς για να διακρίνετε το Σημάδι Μου.

Έρχομαι για να ανορθώσω τον Οίκο Μου. Έρχομαι για να σε ανανεώσω, γενεά. Φανερώνω σε όλους σας το Άγιο Πρόσωπό Μου, για να σας σώσω. Ω έλα! Εσύ που ακόμα διστάζεις, σε βεβαιώνω, απ’ την αρχή, ποτέ δεν σου μίλησα δυσνόητα και όλα αυτά συνέβαιναν συνεχώς.

Ήμουν πάντοτε παρών.

Κι εσύ κόρη, φύλαξε ακηλίδωτο τον εαυτό σου για να  φτάσει το Φως Μου στα πέρατα της γης. Κήρυξε με ακρίβεια όλα αυτά που σου δίνει το Πνεύμα Μου. Θα σε ενθαρρύνω, κόρη Μου και Δική Μου.

Ο Νυμφίος σου είναι μαζί σου».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…