ΤΡΑΓΙΚΟ! -Το χάλι στο νεκροταφείο του Κιάτου!- Εκτός από τα σκουπίδια σε λίγο θα φανούν και τα οστά των νεκρών! -Δείτε …το χάλι! (φωτο)

Σε επικοινωνία που είχε με την korinthiannews.gr ο Β. Κοκκώνης μας ανέφερε: “Σας στέλνω σημερινές φωτογραφίες από το νεκροταφείο του Κιάτου. Απαράδεκτη κατάσταση. Να μην πληρώσει δημοτικά τέλη κανείς. Έχω οικογενειακό τάφο και γνωρίζω πολύ καλά την κατάσταση!

Εκτός από τα σκουπίδια που τόσους μήνες η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο έχουν σπάσει και οι τάφοι και έχουν φανεί τα σεντόνια! Σε λίγο θα βγουν και τα οστά των νεκρών σε κοινή θέα. Η αδιαφορία των υπευθύνων στο δήμο έχει ξεπεράσει κάθε όριο”

Η κατάσταση στο νεκροταφείο του Κιάτου:

ΣΣ. Οι φωτογραφίες …μιλούν από μόνες τους! Αυτά συμβαίνουν στο νεκροταφείο του Κιάτου!!! Φανταστείτε τι συμβαίνει στα άλλα νεκροταφεία στα χωριά του δήμου! Κατα τα άλλα οι δημότες πληρώνουν τέλη!

Οι υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής τι περιμένουν για να βάλουν επιτέλους μία τάξη στο χώρο; Σε λίγο οι δημότες για να φτάσουν στον οικογενειακό τους τάφο θα περνούν δίπλα από τα οστά των νεκρών!

Πόσο καιρό ακόμα θα διαρκέσει αυτή η κατάσταση; Για να δούμε…

Κ.Ν