“Τροφή Από Τον Ουρανό Κριτής, Κι Όμως Τόσο Σπλαχνικός”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Τροφή Από Τον Ουρανό
Κριτής, Κι Όμως Τόσο Σπλαχνικός

10 Αυγούστου 1994

Σου δίνω την Ειρήνη Μου.

Είμαι ο Κύριος και σου παρέχω πρόθυμα τροφή από τον ουρανό. Γράψε, περιστέρι Μου, γράψε αυτά τα λόγια από τις Γραφές: 

“Αν μείνετε ενωμένοι μαζί Μου,
κι αν τα λόγια Μου μείνουν μέσα σας,
ό,τι θελήσετε ζητήστε το και θα σας δοθεί.”

Άκουσε και γράφε: Μέσα στο Έλεός Μου σας λυπήθηκα και γι’ αυτό είμαι εδώ για να διδάξω τους αδίδακτους και να δώσω το Νόμο Μου στους άνομους. Θα συνεχίσω να τρέφω τούτη τη γενεά με την κληρονομιά του Ουράνιου Πατέρα Μου. Ο Άρτος που σας γιατρεύει έρχεται από τον ουρανό. Ο Άρτος της διδαχής κατεβαίνει από τον ουρανό, από τις αποθήκες του Πατέρα Μου. Κανείς δεν πρέπει να πει: «Δεν έχω τίποτε να φάω.» Είμαι εδώ Εγώ και σας τον προσφέρω, για να μην μπείτε στον πειρασμό να φάτε ό,τι είναι ποταπό και θανάσιμο, ό,τι προέρχεται από τη ρίζα του κόσμου. Το Πνεύμα Μου σας προσφέρει Ζωή και ειρήνη. Σας γράφω αυτά τα λίγα λόγια μέσα απ’ το λουλούδι Μου.

Κύριε, κάποιοι από τον Ελληνορθόδοξο κλήρο δεν πιστεύουν πως είσαι Εσύ που μιλάς γιατί χρησιμοποιείς για μένα τη λέξη ‘λουλούδι’.

Το ξέρω, μα δεν διάβασαν: “… χάθηκε το άνθος της γενιάς τους…”

Γι’ αυτούς λέω: «ανοίξτε την καρδιά σας και θα φωτισθείτε για να πιστέψετε.» Τώρα, μοιάζουν με αξιολύπητο πλήθος που πλανιέται στις σκιές και στο σκοτάδι. Μέσα στο Έλεός Μου παραβλέπω πολλά παραπτώματά τους, για να τους δώσω  χρόνο να μετανοήσουν!

Έλα, φίλη Μου, δεν ξέχασα τι Μου πρόσφερες εκείνη τη μέρα. Πλησιάζουν οι μέρες για τη στιγμή εκείνη που θα μπορώ να επωφεληθώ από την προσφορά σου.  Ως τότε, θα σε προετοιμάσω. Οι εμφανίσεις Μου θα συνεχιστούν πάνω σου για να σε ενθαρρύνουν. Αχ, παιδί Μου, και τι δεν θα κάνω για σένα;

Μέσα στη Σπλαχνική Αγάπη Του ο Πατέρας Μου σκέπασε το δρόμο σου με ζαφείρια. Βασιλιάς, κι όμως τόσο μητρικός. Κριτής, κι όμως τόσο σπλαχνικός και τρυφερός, το Άλφα και το Ωμέγα, κι όμως τόσο πράος. Έλα, Εγώ και εσύ. Εμείς; (απόσπασμα)».

Διαβάστε όλο το μήνυμα εδώ

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…