…Υπο διάλυση το επιμελητήριο στην Κορινθία; -…Τα απίστευτα του προέδρου οδηγούν …στην απομόνωσή του;

Είχαμε από την αρχή γράψει ότι στο επιμελητήριο Κορινθίας θα γίνουν απίστευτα πράγματα επι προεδρίας του Π. Πιτσάκη και έχουμε κάνει ένα σωρό αναφορές κατα το παρελθόν! Το πράγμα όμως γίνεται όλο και πιο σοβαρό. Σίγουρα αρχίζει να στριμώχνεται ο Π. Πιτσάκης ο οποίος εξελέγη πρόεδρος από σπόντα (με την στήριξη του Ραψωματιώτη και του Σπηλιωτακάρα).

Δ. Ραψωματιώτης

Αυτά που αναφέρει παρακάτω ο Δ. Ραψωματιώτης είναι πολύ σοβαρά για τον Π. Πιτσάκη

Διαβάστε την επιστολή του Δ. Ραψωματιώτη, βγάλτε τα συμπερασματά σας και αναρωτηθείτε τι θα γίνει από εδώ και πέρα στο επιμελητήριο με πρόεδρο τον Πιτσάκη!

Από τον επιχειρηματία Δ. Ραψωματιώτη αναφέρεται σε επιστολή του: “Λάθη , πολιτική «αφέλεια» ή πολιτική «αλαζονεία» η συμπεριφορά του Παναγιώτη Πιτσάκη στο Επιμελητήριο;

Τραγικά πράγματα γίνονται στο Επιμελητήριο Κορινθίας

– Όποιος φορέας ζητήσει την αίθουσα για να κάνει εκδήλωση ή παρουσίαση, άμεσα βαφτίζετε και παρουσιάζετε ως εκδήλωση του Επιμελητηρίου

https://rapmedia.us8.list-manage.com/track/click?u=825d37cc9832652dade263f5f&id=56e1034045&e=c4c2d59e99

-Οι συμμετοχές σε προγράμματα που άλλοι γράφουν και καταθέτουν, βαφτίζονται ως επιτυχία του επιμελητηρίου

https://rapmedia.us8.list-manage.com/track/click?u=825d37cc9832652dade263f5f&id=b94f27afc0&e=c4c2d59e99

-Η εκμετάλλευση της σελίδας και των χρημάτων του Επιμελητηρίου για προεκλογικούς σκοπούς του προέδρου, έγινε απροκάλυπτα, με πληρωμένη προώθηση στο facebook  όπως όλοι είδαμε

https://rapmedia.us8.list-manage.com/track/click?u=825d37cc9832652dade263f5f&id=efa21ad549&e=c4c2d59e99

-Η χρησιμοποίηση του χώρου του Επιμελητηρίου για τοποθέτηση προεκλογικού υλικού του προέδρου θεωρήθηκε δεδομένη , ως να ήταν δικός του επαγγελματικός χώρος.

-Η συμπεριφορά του προέδρου και οι φραστικές επιθέσεις προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προφανώς από αδυναμία του, είναι πλέον συνεχείς.

-Στο πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο και με πρόσχημα το απολύτως λογικό, και από όλα τα μέλη του Δ.Σ.  αποδεκτό, θέμα της μεταφοράς 2 εργαζόμενων της Αναπτυξιακής στο Επιμελητήριο, έγινε προσπάθεια να παρθεί απόφαση από τα μέλη του Δ.Σ. ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη και  τις υποχρεώσεις της Αναπτυξιακής έως το 2022, με σημερινή απόφαση. Τι ακριβώς ήθελε να πετύχει ο πρόεδρος;

Ευτυχώς που η σύνεση και η συνεργασία όλων μας, έδωσε και το αποτέλεσμα που θέλαμε σε σχέση με τους εργαζόμενους και δεν παραπλανηθήκαμε σε μία απόφαση παράνομη και επικίνδυνη.
-Η απομόνωση του προέδρου, που ο ίδιος με τις πράξεις του προκάλεσε, φαίνεται περίτρανα και όπως είχα πει από πολύ νωρίς. «Σύντομα θα χαθεί ο έλεγχος και θα υπάρξουν φαινόμενα διάλυσης του Επιμελητηρίου».

Αυτά και μόνο επιγραμματικά, έχω την υποχρέωση να αναφέρω για τώρα.
Η πραγματική αλήθεια πρέπει να φτάνει στα  μέλη του Επιμελητηρίου γιατί μόνο έτσι μπορούμε να το διαφυλάξουμε.

Ραψωματιώτης Δημήτρης”.