Όλοι θυμούνται στις εκλογές την Κορινθία! -…Έρχεται και ο Κουρουμπλής!

Από το ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας ανακοινώνεται: “Ενημερώνουμε για την επίσκεψη του υποψηφίου Ευρωβουλευτή  ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Κορινθία, την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024.

Το πρόγραμμα  της περιοδείας έχει ως εξής:

Εκκίνηση στις 09.30 π.μ από το Δερβένι, συνέχεια με επισκέψεις στα Κέντρα Υγείας Ξυλοκάστρου και Κιάτου, 2η ΤΟΜΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ και Νοσοκομείο Κορίνθου, κατάληξη σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Κορινθίων Νίκο Σταυρέλη στις 15.00μμ, στο Δημαρχείο”.

ΣΣ. Ενόψει εθνικών εκλογών -ευρωεκλογών έρχονται και στην Κορινθία πολιτικά πρόσωπα που δεν συνηθίζουν να επισκέπτονται το νομό! Στις εκλογές όλοι “ξαφνικά” θυμούνται τους Κορίνθιους πολίτες! Μετά τους ξεχνούν!

Βλέπουμε …πόσο κοντά στα προβλήματα των Κορίνθιων είναι και οι εν΄ενεργεία βουλευτές του νομού και…τι λύσεις βρίσκουν!!! Και οι 4 σχεδόν εξαφανισμένοι (απλά ο Ψυχογιός κάνει που και που κάποια επερώτηση ως αντιπολίτευση για να είναι κάπως στην επικαιρότητα χωρίς όμως γενικά να λύνει σοβαρά θέματα του νομού). Για τους άλλους τρεις που είναι κυβερνητικοί (και με δύο υφυπουργούς μάλιστα) …χαιρετίσματα! Δυστυχώς αυτούς έχουμε…