Άγρια συμπλοκή με μετανάστες στο πρώην στρατόπεδο Κορίνθου!- Τέσσερα άτομα στο νοσοκομείο Κορίνθου -Οι πολιτικοί …σιωπούν!

Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με την αστυνομία μας ανέφεραν μεταξύ άλλων: “Χθες το βράδυ και ώρα 21:30 σημειώθηκε επεισόδιο στην ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΟΜΗ μεταναστών στο πρώην στρατόπεδο της Κορίνθου. Από τη συμπλοκή μεταξύ μεταναστών τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα (μετανάστες) όπου και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου. Έγινε προσαγωγή από την αστυνομία και άλλων αλλοδαπών…”.

Δείτε τη φωτογραφία της korinthiannews.gr λίγο μετά τη συμπλοκή με την παρουσία περιπολικών και ασθενοφόρου:

Ξεφεύγει η κατάσταση με τους αμέτρητους μετανάστες που βρίσκονται πλέον με την ανοχή των Κορίνθιων βουλευτών και του δημάρχου Κορινθίων στην ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΟΜΗ της Κορίνθου. Αυτά τα επεισόδια συμβαίνουν ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ των Κορίνθιων πολιτών, τη στιγμή που η πόρτα στην ανοικτή δομή είναι ανοικτή!

…Τι περιμένουν οι πολιτικοί μας! Να τραυματιστεί κάποιος πολίτης που τυχαίνει να βρίσκεται κοντά στο χώρο και μετά να επέμβουν; Τότε θα είναι ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Το ότι οι μετανάστες πρέπει να μεταφερθούν σε άλλο χώρο δεν το βλέπει κανείς; …Γιατί σιωπούν;

Φώτης Νικολακόπουλος