Άδειασε η ΜΕΘ στο νοσοκομείο Κορίνθου! -Η απάντηση που ΔΕΝ δόθηκε από τη διοίκηση!

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται μεταξύ άλλων:

“Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Τετάρτη 18 Μαΐου καταγράφηκαν 188 κρούσματα κορονοϊού, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 161.158.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 34, στην Π.Ε. Αρκαδίας 20, στην Π.Ε. Κορινθίας 56, στην Π.Ε. Λακωνίας 23 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 55.

Στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και την Τρίτη 17 Μαΐου- συνολικά 42 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 4, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 6, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 4, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 15, στο Νοσοκομείο Σπάρτης 5 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 8…”

ΣΣ. Άδειασε όπως βλέπουμε στην παραπάνω ανακοίνωση η ΜΕΘ στο νοσοκομείο Κορίνθου! Μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν στα κόκκινα (εντελώς γεμάτη με ασθενείς κορονοϊού). Βέβαια δεν υπήρξε ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ από τον διοικητή του νοσοκομείου Κορίνθου Γρ. Καρπούζη στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ: ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΟΣΤΟ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑΣ στη ΜΕΘ!!!

-Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: …Κρύβουν τα ποσοστά θνητότητας στη ΜΕΘ! -Πλέον το θέμα έφτασε στον υπουργό! -Η διοίκηση συνεχίζει να μην απαντάει…

Οι Κορίνθιοι πρέπει να μάθουν τι συνέβαινε τους μήνες της έξαρσης με τους ασθενείς κορονοϊού, τη ΜΕΘ και το ποσοστό θνητότητας!

Οι Κορίνθιοι πολιτικοί της κυβέρνησης βλέπουν όλα αυτά που συμβαίνουν στο νοσοκομείο Κορίνθου, τις ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ που υπάρχουν αλλά…

Κ.Ν