Έγκλημα στο Λουτράκι- Τι έδειξε η εξέταση του ιατροδικαστή – Τι αναφέρθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

“Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξιχνίαση του διπλού εγκλήματος στο Λουτράκι, όπου βρέθηκαν νεκροί μέσα σε εξοχική κατοικία μία 43χρονη γυναίκα και ένας 42χρονος άνδρας.

Η 43χρονη είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές και χτυπήματα στο κεφάλι και ο 42χρονος μια μαχαιριά στην καρδιά, έδειξε η εξέταση του ιατροδικαστή.

Τους αιφνιδίασε ο δολοφόνος

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί ίχνη πάλης στις σορούς των δύο νεκρών, απόδειξη ότι τα θύματα πιθανώς αιφνιδιάστηκαν. 

Μάλιστα, προσδιορίστηκε και το όπλο της επίθεσης, το οποίο είναι είτε μικρό τσεκούρι είτε μπαλτάς. Και τα δύο θύματα, έφεραν τραύματα στο κεφάλι και μάλιστα από τα πλάγια, γεγονός που δείχνει τη μανία της επίθεσης.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο δολοφόνος φέρεται να είναι ο έως πριν από λίγο καιρό, εραστής της 43χρονης και ως κίνητρο ήταν η κατάφωρη ζήλια του. Επειδή η Ουκρανή διέκοψε τον δεσμό τους και έκανε σχέση με τον 42χρονο, ο οποίος διατηρούσε φαρμακείο στο Λουτράκι, δίπλα στο σπίτι της.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες πραγματοποίησαν εξονυχιστικές έρευνες στην περιοχή για τυχόν τραυματίες, ωστόσο δεν εντόπισαν κανέναν.

Οι άνδρες του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής διαπίστωσαν από τον αριθμό κυκλοφορίας ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε μια γυναίκα από την Οδησσό της Ουκρανίας, η οποία είναι διαζευγμένη, μητέρα ενός κοριτσιού περίπου 20 χρόνων και κατοικεί μόνιμα στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου.

Ωστόσο, το πρωί της Κυριακής, ένας γείτονας ειδοποίησε την Αστυνομία ότι έβλεπε αίμα να βγαίνει από την εξώπορτα του σπιτιού της.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι χτύπησαν την πόρτα χωρίς να πάρουν απάντηση. Μόλις πήραν την εισαγγελική άδεια μπήκαν στο σπίτι, όπου εντόπισαν και τα δύο άψυχα σώματα μέσα σε λίμνη αίματος…”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε αθηναικά ΜΜΕ.

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση με τίτλο: “ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Τι αναφέρει η αστυνομία για το έγκλημα…”