Έτσι ο περιφερειάρχης Αττικής “αποχαιρετά” τη μητέρα του τη στιγμή που στην Κόρινθο …έπεφτε ο ένας πάνω στον άλλον!

Την απώλεια της μητέρας του θρηνεί ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Δείτε τώρα λόγω των υγειονομικών συνθηκών πόσο ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ ανακοίνωση έβγαλε ο ίδιος:

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ τονίζει στην παραπάνω ανάρτηση- ανακοίνωση ο Γ. Πατούλης ότι η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό περιβάλλον, λόγω των υγειονομικών συνθηκών! Φανταστείτε πόσος κόσμος θα βρισκόταν στην κηδεία αν δεν το ξεκαθάριζε έτσι ο περιφερειάρχης Αττικής!

Αυτά να τα δούνε κάποιοι στην Κόρινθο για ανακοίνωση που έβγαλαν πριν από ένα μήνα περίπου για ανάλογο δυσάρεστο περιστατικό! Πιο συγκεκριμένα ανέφεραν πότε και που θα γίνει η κηδεία χωρίς να γράψουν σε στενό οικογενειακό κύκλο με αποτέλεσμα στην κηδεία να μαζευτούν περίπου 1000 άτομα, σχεδόν ο ένας …πάνω στον άλλον!!! Και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ είναι από που ΒΓΗΚΕ αυτή η ανακοίνωση! Εκεί να δούμε ποιες απαντήσεις θα δοθούν από τους υπευθύνους στους Κορίνθιους …ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! Έχουμε στη διάθεσή μας το υλικό που χρειάζεται!

Επειδή στην Κορινθία και ειδικά στην Κόρινθο τα κρούσματα κορονοϊού γίνονται πλέον ανησυχητικά …όλα περνούν από κόσκινο. Οι Κορίνθιοι που έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν για την υγειά τους αναμένουν εξηγήσεις για το τι συνέβη στην εν λόγω κηδεία και δεν εφαρμόστηκε ο νόμος, παρουσία μάλιστα του αστυνομικού διευθυντή Κορινθίας! Αυτά για σήμερα…

ΣΣ. Και κάτι τελευταίο. Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και πρέπει να εφαρμόζεται ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ! Και άλλοι Κορίνθιοι έχασαν αυτό το διάστημα δικούς τους ανθρώπους (ανεξαρτήτου ηλικίας) και στην κηδεία βρέθηκαν μετρημένα άτομα, δηλαδή μόνο οι συγγενείς, τηρώντας το νόμο! Στην Κόρινθο ο ένας …ήταν πάνω στον άλλον! Εδώ δεν υπάρχει αδικία; Γι΄ αυτό και επιμένουμε. Είπαμε ότι κάποιοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις αργά ή γρήγορα!

Κ.Ν