Έχουν άγνοια ή δεν ενδιαφέρονται για το έργο που γίνεται στη Στυμφαλία; (φωτο)

Επανερχόμαστε σε ένα σοβαρό θέμα που αναρτήσαμε στις 27 Νοεμβρίου 2019 αλλά δεν υπήρξε απάντηση από κανέναν!

Αναφέραμε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση με τίτλο: ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ: «Κόλλησε» φορτηγό του δήμου! – …Ποια μηχανήματα χρησιμοποιούνται για την υδροδότηση του Κιάτου; (φωτο)

“Πολύς λόγος γίνεται εδώ και πολλά χρόνια για την υδροδότηση της πόλης του Κιάτου από τη Στυμφαλία. Οι εργασίες για χρόνια δεν προχωρούσαν. Τώρα πάλι που φαίνεται να προχωρούν υπάρχουν ερωτηματικά με ποια μηχανήματα γίνονται οι εργασίες! Με τα μηχανήματα του δήμου ή της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο;”

Οι εργασίες από ότι γνωρίζουμε συνεχίζονται κανονικά αλλά δεν γνωρίζουμε με ποια μηχανήματα εκτελείται αυτό το έργο. Με τα μηχανήματα του δήμου ή της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο;

Δήμαρχε μπορείτε να λύσετε την απορία των κατοίκων της περιοχής και όχι μόνο;

Επίσης αναρωτιόμαστε δύο πράγματα:

Το πρώτο είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο γνωρίζουν ή όχι τι γίνεται στην περιοχή;

Το δεύτερο είναι: Οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης στο δήμο Σικυωνίων με ποια θέματα ασχολούνται άραγε; Έχουν ρωτήσει κανέναν στο δήμο για το τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο έργο για το οποίο …βουίζει ο τόπος;

ΣΣ. …Και αυτή την τετραετία πάλι αντιπολίτευση στον Σταματόπουλο η korinthiannews.gr θα κάνει; Μην αναρωτιέται λοιπόν κανείς τι συμβαίνει όταν έρχονται οι εκλογές και ο Σταματόπουλος “εξαφανίζει” τους αντιπάλους του …χωρίς να το καταλάβουν!

Κ.Ν