“Έχω Δώσει άφθονες διδασκαλίες σ’ εσένα και σε τούτη τη γενεά για το Άγιο Πνεύμα”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Έχω Δώσει Άφθονες Διδασκαλίες σ’ εσένα και σε Τούτη τη Γενεά για το Άγιο Πνεύμα

24 Ιουνίου 2011

Παιδί μου, είμαι ο Πατέρας σου, επίτρεψέ Μου να συνεχίσω να εργάζομαι μέσα από εσένα.

Δίνε μου πάντα χαρά ομολογώντας πως είσαι αμαρτωλή και ανίκανη να φτάσεις εκεί που είσαι από μόνη σου.

Κανένας δεν είναι τέλειος.  Κι όμως, όταν το Άγιο Πνεύμα  κατοικεί μέσα σου και σου αποκαλύπτεται, με τη χάρη που σου δίνει, ενώνει ψυχή και σώμα μαζί Μας, δοξάζοντάς Μας … Έτσι, μένοντας μόνιμα μέσα σου, σε τελειοποιεί και σου δίνει την πεμπτουσία όλων των αγαθών.

Σωστά είπες πως έχω δώσει άφθονες διδασκαλίες σ’ εσένα και σε τούτη τη Γενεά για το Άγιο Πνεύμα, γιατί υπάρχει πολλή παρεξήγηση και έλλειψη Γνώσης γύρω απ’ Αυτό, αφού είναι το λιγότερο γνωστό Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος. Του μίλησες πολλές φορές και σου μίλησε, κι αυτό έγινε για να αντιληφθούν ότι είναι το τρίτο θείο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδος. 

Παιδί Μου, υπερβολικά αδύναμο, θα ολοκληρώσω το σχέδιό Μου μαζί σου, οπότε μην ανησυχείς μήπως Με απογοητεύσεις. Μη δίνεις προσοχή σ’ εκείνον, που η επιθυμία του ήταν και είναι να σε αποσπάσει από την Αγκαλιά Μου.  Γίνεται μια ανακαίνιση και κάθε ψυχή που μεταμορφώνεται, Με δοξάζει. Κάθε ψυχή που επιστρέφει σ’ Εμένα είναι ευλογημένη.

Βλέπεις, Βασούλα, με τις προσπάθειές σου και τις θυσίες σου, αποσπάς ψυχές από τον διάβολο και παύει να έχει εξουσία πάνω τους. Η πράξη αυτή, και θα πρόσθετα, η σωτήρια πράξη αυτή, έχει επίσης το τίμημά της, αλλά το ουσιώδες είναι η ευημερία κάθε ψυχής και η ασφάλειά της.

Όπως σου είπα κάποτε, η αληθινή θεολογία είναι η δική Μου ενατένιση, του Θεού σου. Ας σε επικρίνουν οι επικριτές σου, αν θέλουν.  Η ανθρώπινη γνώση ή η γνώση από τα βιβλία δεν συμβιβάζεται με τη γνώση που δίνει το Πνεύμα με μια αποκάλυψη. Είναι το Πνεύμα που χρησιμοποιεί διαφορετικούς τρόπους για να σας πλησιάσει και να σας διδάξει, με σημεία, με μια αποκάλυψη, με μια προσωπική εμπειρία, με έναν φωτισμό μυστικής γνώσης και κατανόησης, με όλα αυτά. Βασούλα Μου, σου έδωσα φτερά για να πετάς ελεύθερα σαν πουλί που πετάει  ψηλά στον ουρανό.  Ανέβα στα ύψη, ανέβα στον ουρανό για να λάβεις τις ανέκφραστες αρετές που είναι προσιτές σε όλους. Εγώ, που είμαι ο Δημιουργός σου και Πατέρας σου, σε ευλογώ. Ζήσε μέσα στην Ειρήνη Μου».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…