Αγανακτισμένοι οι έμποροι της Κορίνθου -Τι ζητούν από τη δημοτική αρχή του Σταυρέλη! -Η διαβεβαίωση που πήραν…

Η ανακοίνωση από τον εμπορικό σύλλογο Κορίνθου:

“Την Τρίτη το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου και τα μέλη του που διατηρούν καταστήματα στις οδούς Ερμού και Πυλαρινού πραγματοποιήσαμε συνάντηση στο Επιμελητήριο Κορινθίας με τον Δήμαρχο και τον Προϊστάμενο των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου , προκειμένου να ενημερωθούμε για την εξέλιξη των έργων του Open Mall στην οδό Ερμού.

Εκφράσαμε την αγανάκτησή μας για την καθυστέρηση των έργων και τους προβληματισμούς μας ως προς τον χρόνο αποπεράτωσής τους, δεδομένου ότι τα λειτουργικά προβλήματα των επιχειρήσεων είναι εμφανή και υπάρχει σημαντική μείωση του τζίρου.

Η Δημοτική αρχή μας ενημέρωσε για τους λόγους της καθυστέρησης και μας διαβεβαίωσε πως σύμφωνα με τον μηχανικό του έργου , την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει σημαντική πρόοδος και στο τέλος του Φλεβάρη το έργο στην οδό Ερμού θα είναι στο τελικό στάδιο.

Στην ανακοίνωση του Δημάρχου ότι θα αρχίσουν οι εργασίες εκσκαφής στην οδό Πυλαρινού από Περιάνδρου έως Εθν. Αντιστάσεως, αντιδράσαμε έντονα και εκφράσαμε την άποψη ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο όταν τελειώσουν τα έργα στην οδό Ερμού.

Διατυπώσαμε την πρόταση να εξαιρεθούν από την καταβολή των δημοτικών τελών τα καταστήματα μπροστά στα οποία εκτελούνται έργα για όσο διάστημα αυτά διαρκούν.

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου ζήτησε από τον Δήμαρχο να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια αυτών ώστε να αποπερατωθεί το έργο το συντομότερο δυνατό προς όφελος όλων.

Θεωρούμε πως για άλλη μία φορά η δημοτική αρχή θα λάβει σοβαρά υπ όψιν της τις ανησυχίες , τους προβληματισμούς και τις προτάσεις μας και θα πράξει προς όφελος της πόλης, των δημοτών και των καταστημάτων.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΕΛΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΑΦΝΗ