Αγρότες: “Η ΝΔ συνεχίζει στα βήματα της προηγούμενης κυβέρνησης…” -Τι βλέπουν οι Κορίνθιοι αγρότες;

Δείτε την παρακάτω ανακοίνωση από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ (ΟΑΣΠΠ):

“ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου και οι Αγροτικοί Σύλλογοι που συσπειρώνονται στην δύναμη της, απευθύνει κάλεσμα ενότητας και δράσης προς κάθε αγρότη και κτηνοτρόφο που συνειδητοποιεί ότι θα τσακίσουν την ζωή του και καταλαβαίνει πως ότι κατακτήσαμε ως τώρα ήταν αποτέλεσμα σκληρών μαζικών πολυήμερων αγώνων και μπλόκων του οργανωμένου αγροτικού κινήματος. 

Δεν δίνουμε καμιά πίστωση χρόνου στην  ΝΔ, που με την ανάδειξη της σε κυβέρνηση συνεχίζει στα βήματα της προηγούμενης κυβέρνησης.

Με συνέπεια εφαρμόζει την ΚΑΠ που με την επόμενη αναθεώρησή της θα γίνει ακόμη χειρότερη με στόχο να εξασφαλίζει την κερδοφορία των πολυεθνικών εταιρειών και να υπηρετεί τον ανταγωνισμό τους σε βάρος μας.

Η απάθεια, η μοιρολατρία, η απογοήτευση, η ηττοπάθεια, η μιζέρια θα οδηγήσουν μια ώρα αρχύτερα στην φτώχεια και τον αφανισμό μας.

Στην προτεραιότητα μας είναι η ανασυγκρότηση και το δυνάμωμα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος:

Θέλουμε αγροτικό κίνημα που θα στηρίζεται σε μαζικούς Αγροτικούς και Κτηνοτροφικούς Συλλόγους που θα συσπειρώνουν την πλειοψηφία αγροτών και κτηνοτρόφων,  με ουσιαστική λειτουργία που θα ενημερώνει, θα οργανώνει και θα διεκδικεί για κάθε πρόβλημα και αίτημα που έχουμε.

Αγροτικό κίνημα που θα συμβάλει στο να δυναμώσει η κοινή δράση και συμμαχία  με τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους. Έχουμε τα ίδια κοινά προβλήματα στην φορολογία, το ασφαλιστικό, το κόστος ζωής, τα χαράτσια, το μειωμένο εισόδημα, το ρεύμα, το νερό, την υγεία και την μόρφωση των παιδιών μας. Αυτή η κοινωνική συμμαχία, οι κοινές πρωτοβουλίες που μπορούμε και πρέπει να οργανώσουμε μπορεί να δώσει δύναμη και προοπτική στον αγώνα μας, να φέρει αποτελέσματα, να ανοίξει τον δρόμο ώστε να γίνουμε οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του τεράστιου πλούτου που παράγουμε ενώ σήμερα μας κλέβουν τον ιδρώτα μας.

Αγροτικό κίνημα διεκδικητικό και αποτελεσματικό  και όχι συναλλαγής με την εκάστοτε κυβέρνηση.

Αγροτικό κίνημα που θα παλεύει με συνέπεια ενάντια στις αρνητικές επιπτώσεις από την ΚΑΠ της Ε.Ε.

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι

Καλούμε όλους τους αγροτικούς και κτηνοτροφικούς συλλόγους, τους  μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους  της Περιφέρειας Πελοποννήσου να συσπειρωθούν στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφερείας Πελοποννήσου και να συμμετέχουν  ενεργά στο 2ο Συνέδριο της ΟΑΣΠ που θα πραγματοποιηθεί 10 Νοέμβρη 2019».

ΣΣ. Οι αγρότες της Κορινθίας πως βλέπουν την δράση της ΝΔ στους πρώτους μήνες της θητείας της; Βλέπουν καμία αλλαγή σε σχέση με τη θητεία του ΣΥΡΙΖΑ; …Τι σκέφτονται να κάνουν; Είναι γνωστό ότι και οι Κορίνθιοι αγρότες αντιμετωπίζουν πολλά και σοβαρά ζητήματα…

Κ.Ν