ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Τι αναφέρει το εργατικό κέντρο Λουτρακίου για το ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ατύχημα στην motoroil! -Δήμος και αντιπεριφέρεια …τι λένε;

Από το εργατικό κέντρο Λουτρακίου ανακοινώνεται μετά το ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ατύχημα στην motoroil όπου τραυματίστηκαν σοβαρά τέσσερις εργαζόμενοι:

“Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατοϋπαλληλικού  Κέντρου Λουτρακίου—Περαχώρας—Αγ. Θεοδώρων εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στους τέσσερις εργαζόμενους της Motor Oil που τραυματίστηκαν σοβαρά την περασμένη Παρασκευή  καθώς και στις οικογένειές τους που περνούν δύσκολες ώρες. Αυτό που προέχει πάνω απ’ όλα  είναι η υγεία των εργαζομένων.

Ευχόμαστε και προσευχόμαστε τη γρήγορη αποκατάσταση της υγείας τους.

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λουτρακίου—Περαχώρας —Αγ. Θεοδώρων”

ΣΣ. Φυσικά αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι η γρήγορη αποκατάσταση της υγείας των εργαζομένων. Αλλά φυσικά πρέπει να αναζητηθούν και να ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ οι ευθύνες εκεί που πρέπει! Πρόκειται για ένα από τα ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ατυχήματα σε Κορινθιακή επιχείρηση τα τελευταία χρόνια

Μας προκαλεί εντύπωση γιατί μέχρι τώρα δεν έχουμε λάβει κάποια ανακοίνωση από το δήμο Λουτρακίου-Π-Αγ.Θεοδώρων και την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας για το σοβαρό αυτό ατύχημα! Τέσσερις εργαζόμενοι τραυματίστηκαν σοβαρά και βρέθηκαν στην εντατική! Δεν είναι σοβαρό θέμα αυτό; …Απλά μας προκαλεί εντύπωση!

Φ.Ν