Αδικία για την Κορινθία! -Μόνο ένα ασθενοφόρο!!!

Εμείς τα γράψαμε εδώ και λίγες μέρες στην ανάρτησή μας: …Τα κατάφεραν! -Από τα 20 ασθενοφόρα που θα μοιραστούν στα Κέντρα Υγείας της Πελοποννήσου ΜΟΝΟ ένα προορίζεται για την Κορινθία!!!

Σε ανακοίνωση από τους περιφερειακούς συμβούλους Κορινθίας, Πισιμίση και Πετρίτση αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Να αρθεί άμεσα η αδικία εναντίον της Π.Ε. Κορινθίας, σε ό,τι αφορά την κατανομή των 20 ασθενοφόρων»

Σχετικά με την πρόσφατη προμήθεια των 20 ασθενοφόρων στην Πελοπόννησο, έργο για το οποίο ως Περιφερειακή Αρχή είχαμε εκδώσει σχετική πρόσκληση και εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ τον Οκτώβριο του 2019, οφείλουν οι υπεύθυνοι της κατανομής των ασθενοφόρων να διορθώσουν το μεγάλο λάθος εις βάρος της Π.Ε. Κορινθίας.

Είναι αδιανόητο από τα 20 ασθενοφόρα, ένα μόλις ασθενοφόρο να προστίθεται στο δυναμικό της Κορινθίας και συγκεκριμένα στο Κέντρο Υγείας Γκούρας.

Με δεδομένο ότι ο αρχικός σχεδιασμός του προγράμματος καθώς και η έκδοση σχετικής πρόσκλησης αφορούσε την ενίσχυση του συνόλου των Κέντρων Υγείας της Πελοποννήσου, απαιτούμε άμεσα να αρθεί η αδικία εναντίον της Κορινθίας και να ενισχυθούν τα υπόλοιπα Κέντρα Υγείας, τα οποία καλύπτουν περιοχές με αυξημένες ανάγκες…».

ΣΣ. Πολλές φορές αναρωτιόμαστε πως σκέφτεται η περιφερειακή του Νίκα και ο ίδιος ο περιφερειάρχης! Την αδικία που υφίστανται κάποιες περιοχές, όπως η Κορινθία με τα ασθενοφόρα παραπάνω, …δεν την βλέπουν …η κάνουν πως δεν την βλέπουν;

Κ.Ν