Αθίγγανος έκανε …άνω -κάτω το Κέντρο Υγείας Κιάτου!

Δεν έχει κοπάσει ακόμα ο θόρυβος από τα επεισόδια την περασμένη εβδομάδα στο Κέντρο Υγείας Κιάτου

Για υπενθύμιση ένας άντρας  έσπασε την τζαμαρία της εισόδου στο Κέντρο Υγείας Κιάτου και έκανε επίθεση με φαλτσέτα σε νοσηλευτή τον οποίο και τραυμάτισε στο χέρι! Ο δράστης στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς!

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 49χρονος είναι αθίγγανος

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι για εξύβριση και σωματικές βλάβες.

Ο νοσηλευτής που τραυματίστηκε

Σε ανακοίνωση από τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σικυωνίων Ν. Ζαχαρόπουλο αναφέρεται:

«Ανοχύρωτη πόλη κατάντησε η πρωτεύουσα της Δυτικής Κορινθίας, το Κιάτο, από τις επιθέσεις των αθιγγάνων, των Ευρωπαίων πολιτών, όπως τους αποκαλεί ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων.

Η ανυπαρξία και ανικανότητα της Δημοτικής αρχής είναι πλέον εμφανής. Καμία ενέργεια δεν έχει γίνει επί  μια 10ετία και πλέον, προκειμένου να δοθούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούν στην περιοχή μας οι αθίγγανοι που σημειωτέων, με την ανοχή της Δημοτικής αρχής του Δήμου Σικυωνίων, έχουν πολλαπλασιαστεί και έχουν εγκατασταθεί σε πλατείες, εκκλησίες, αλσύλλια, αθλητικούς χώρους κ.λ.π.

Την Τετάρτη 14-7-2021 αθίγγανος εισέβαλε στο Κέντρο Υγείας Κιάτου, έσπασε την τζαμαρία και επετέθη με φαλτσέτα σε νοσηλευτή με αποτέλεσμα  να τον τραυματίσει στο χέρι.

Πρωινές ώρες της 16-9-2020 αθίγγανοι προσπάθησαν να διαρρήξουν   κατάστημα της πόλης, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Σε άλλο κατάστημα της πόλης και αφαίρεσαν το πορτοφόλι του καταστηματάρχη με σημαντικό χρηματικό ποσό. Με ανάρτησή του στο Fbσυμπατριώτης μας καταγγέλλει διάρρηξη του αυτοκινήτου του και κλοπή χρημάτων, τροφίμων και τηλεφώνου.

Πρόσφατα είχα δημοσιεύσει κείμενο με το κατάντημα του Δήμου Σικυωνίων, σε ζητήματα καθαριότητας, «δράσης» των αθιγγάνων που αφαιρούν χρηματικά ποσά από περαστικούς σε πλατείες και τραυματισμούς συμπολιτών μας από επιθέσεις αδέσποτων ζώων.

«Βρομιά παντού –αθίγγανοι [χωρίς ρατσιστική διάθεση] σε πλατείες, αλσύλλια, Σχολεία, παραλίες κ.λ.π.  και επικίνδυνα για την προστασία της υγείας των πολιτών αδέσποτα ζώα, που κανένας δεν ενδιαφέρεται για την τύχη τους.

Εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, στο αλσύλλιο του ΚΤΕΛ της πόλης του Κιάτου, έχουν εγκατασταθεί στο αλσύλλιο 30/50 αθίγγανοι, σε [24]ωρη βάση, που μετακινήθηκαν από την πολύπαθη πλατεία Ελευθερίας, ημέρα και νύχτα,  και το χρησιμοποιούν ως υπνωτήριο, τουαλέτα, πλυντήριο κ.λ.π. με σοβαρά προβλήματα, πέραν από τις αντιαισθητικές καταστάσεις,  για την δημόσια υγεία.

Όλοι οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι από την ανεξέλεγκτη αυτή κατάσταση, γιατί πέραν των άλλων, σε μια πολύ δύσκολη εποχή οικονομικής και υγειονομικής κρίσης, προκύπτουν πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας και προστασίας των κατοίκων».

Οι πολίτες, οι ενεργοί πολίτες και οι αρμόδιες αρχές έχουν πλέον τον λόγο».

Κ.Ν