Αλλάζει η διοίκηση στο νοσοκομείο Κορίνθου!- Ποιος Κορίνθιος ακούγεται για τη θέση αυτή;

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr είναι θέμα χρόνου να αλλάξει και η διοίκηση στο νοσοκομείο Κορίνθου. Η Δ. Καλομοίρη, η οποία εξάντλησε τη θητεία της με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί (συνήθως όταν αλλάζουν οι κυβερνήσεις αλλάζουν σχεδόν τα πάντα)

Για το ποιος θα είναι ο νέος διοικητής στο νοσοκομείο Κορίνθου κανείς δεν γνωρίζει, τουλάχιστον για την ώρα. Ακούγεται όμως έντονα αυτό το διάστημα το όνομα του δικηγόρου και πρώην υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Γρ. Καρπούζη!

Η Δ. Καλομοίρη είναι αλήθεια ότι ασχολήθηκε αρκετά με τα ζητήματα που αφορούν το νοσοκομείο Κορίνθου και έπαιρνε θέση όποτε προέκυπτε κάποιο περιστατικό. Αναγνωρίζουμε επίσης ότι “έβαλε πλάτη” σε κάποια σοβαρά ζητήματα που αφορούν το νοσοκομείο.

Ο Τ. Γκιολής με τις σοβαρές καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του τον οποίο επέλεξε ο Π. Νίκας για στενό του συνεργάτη…

ΣΣ. Βέβαια στην υπόθεση του γιατρού Τ. Γκιολή διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας ότι η Δ. Καλομοίρη χειρίστηκε το θέμα όπως θα έπρεπε! Έχουμε από το 2016 στην korinthiannews.gr που γράφουμε (πρώτοι από όλους) για τις παλιότερες καταδικαστικές αποφάσεις του Τ. Γκιολή για παράνομες συνταγογραφήσεις!!! Αναρωτιόμαστε η Δ. Καλομοίρη αν ενημερώθηκε σχετικά ως διοικητής του νοσοκομείου! Προέβη σε κάποιες ενέργειες …ή τίποτα;

Κ.Ν