Ανακαίνιση στον παιδικό σταθμό Βραχατίου

Από το δήμο Βέλου- Βόχας ανακοινώνεται: «Στον Παιδικό Σταθμό Βραχατίου ολοκληρώθηκε μια σημαντική ανακαίνιση, η οποία αναβαθμίζει ουσιαστικά τις εγκαταστάσεις του, προσφέροντας ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον για τα παιδιά μας.

Στο πλαίσιο των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν, τοποθετήθηκαν νέα πλακάκια σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, προσδίδοντας μια σύγχρονη αισθητική και διευκολύνοντας τη συντήρησή τους. Ακόμη, βάφτηκαν οι τοίχοι με ζεστά, φιλικά χρώματα που δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για τους μικρούς μας φίλους.

Επιπλέον, μία από τις πιο σημαντικές παρεμβάσεις είναι η εγκατάσταση δαπέδων ασφαλείας στους εσωτερικούς χώρους, έτσι ώστε να αυξηθεί στο μέγιστο η παρεχόμενη ασφάλεια για βρέφη και νήπια και να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους χωρίς κινδύνους.

Η ανακαίνιση του Παιδικού Σταθμού Βραχατίου, εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο ανακαινίσεων και συντηρήσεων στους χώρους που φιλοξενούν τα παιδιά μας, αποτελεί μια σημαντική επένδυση για την τοπική κοινωνία και υπογραμμίζει τη δέσμευση του Δήμου Βέλου-Βόχας, αλλά και του Δημάρχου Θανάση Μανάβη για τη βελτίωση και αναβάθμιση των εκπαιδευτικών υποδομών».