Ανακοίνωση από το δήμο Κορινθίων για την ακύρωση του καρναβαλιού -Τι θα γίνει με την συναυλία με τους ONIRAMA…

Σε ανακοίνωση από το δήμο Κορινθίων αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Ο Δήμος Κορινθίων είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την ακύρωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί  στην Κόρινθο και στα Δημοτικά Διαμερίσματα, όπως επίσης και τα Κούλουμα.

Τα Υπουργεία Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών μετά την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοιού στην χώρα μας προχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης 27.02.20 στην έκδοση  Κοινής Υπουργικής Απόφασης  (Παρελήφθη με Αριθ.πρωτ. 13776 στις 18:28)  η οποία λαμβάνοντας υπόψιν τα κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοιού  και εξαιτίας του άμεσου κινδύνου για την δημόσια υγεία ,ακυρώνει το σύνολο των εκδηλώσεων σε ολόκληρη τη χώρα.

Με αίσθημα ευθύνης ως Δήμος προχωρούμε στην εφαρμογή της απόφασης ευχαριστώντας όλους όσους εργάστηκαν άοκνα τις ημέρες αυτές για την υλοποίηση της διεξαγωγής των εκδηλώσεων αλλά και όλους όσους θα συμμετείχαν σε αυτές.

Η μουσική συναυλία με τους ONIRAMA αλλά και άλλες εκδηλώσεις θα μεταφερθούν σε μεταγενέστερο χρόνο. Η υγεία των δημοτών και επισκεπτών είναι η μέγιστη προτεραιότητα για εμάς! Παράλληλα καλούμε τους πολίτες διατηρώντας την ψυχραιμία τους να τηρούν τις οδηγίες προστασίας αναπνευστικής λοίμωξης από τον κορωνοιό που έχει δώσει στην δημοσιότητα το Υπουργείο Υγείας…”.