Ανακοίνωση …με αιχμές του εμπορικού συλλόγου στο Κιάτο!

Ποιους αποδέκτες έχει άραγε η ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου στο Κιάτο όταν αναφέρει: “Η προσέλευση των μελών κατέγραψε σημαντική αύξηση πλέον του 15%. Αυτό δείχνει ότι οι έμποροι και μικροί επιχειρηματίες της πόλης, στηρίζουν τις προσπάθειες που γίνονται, τιμούν τον φορέα που τους εκπροσωπεί και γυρίζουν τις πλάτες επιδεικτικά σε όλους εκείνους που προσπαθούν να εργαλειοποιήσουν το Σύλλογο“;

Μήπως πρέπει να γίνουν πιο συγκεκριμένοι;

Αναλυτικά σε ανακοίνωση από τον εμπορικό σύλλογο Κιάτου αναφέρεται:

«Με μεγάλη συμμετοχή, παρά τις δύσκολες στιγμές που διέρχεται η επιχειρηματικότητα της περιοχής και τα υποχρεωτικά μέτρα κατά του κορωνοϊού, διεξήχθησαν εχθές και προχθές οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου.

Συγκεκριμένα η προσέλευση των μελών κατέγραψε σημαντική αύξηση πλέον του 15%. Αυτό δείχνει ότι οι έμποροι και μικροί επιχειρηματίες της πόλης, στηρίζουν τις προσπάθειες που γίνονται, τιμούν τον φορέα που τους εκπροσωπεί και γυρίζουν τις πλάτες επιδεικτικά σε όλους εκείνους που προσπαθούν να εργαλειοποιήσουν το Σύλλογο.

Οι εκλογές διεξήχθησαν σε άριστο κλίμα, με πνεύμα ενωτικό και το μυαλό όλων στην κοινή αγωνία της εξεύρεσης διεξόδων, από τα αδιέξοδα που έχουν οδηγήσει τις επιχειρήσεις η οικονομική κρίση και τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Αποτελεί πεποίθηση των εμπόρων και επιχειρηματιών του Κιάτου, ότι η νέα Διοίκηση, θα συμβάλλει δυναμικά στη λύση αυτών των θεμάτων και στην πορεία προς την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και της αγοράς».