Αναμενόμενο! -“Στον αέρα” η απόφαση της συμφωνίας του δήμου με τον ΠΑΣ Κόρινθος! -Έκθετη η δημοτική αρχή του Σταυρέλη! -Αποδεικνύεται ξανά ότι …ο παλιός είναι αλλιώς!

Γιατί ο “παλιός είναι αλλιώς” και θα εξηγήσουμε παρακάτω τι εννοούμε…

Πολλές υποσχέσεις …μοίραζε ο δήμαρχος Κορινθίων Ν. Σταυρέλης για τον ΠΑΣ Κόρινθος και η απόφαση (της δημοτικής αρχής) πέρασε κατα πλειοψηφία από το δημοτικό συμβούλιο για τον ΠΑΣ Κόρινθος, αλλά ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ …δεν υπολόγιζαν την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η οποία ΑΚΥΡΩΣΕ την απόφαση (του δημοτικού συμβουλίου)!

Πιο συγκριμένα αφορούσε στην επικύρωση συμφωνίας του δήμου με τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και συγκεκριμένα «Αποδοχή όρων συμφωνίας με ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ».

Η συμφωνία από τον ΠΑΣ Κόρινθος είχε υπογραφεί από τον πρώην πρόεδρο (έστω για λίγο) της ομάδας Γ. Πιέτρη, ενώ το ΔΣ δεν είχε τη νόμιμη απαρτία…

Τελικά ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ η απόφαση!

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που αναρτήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2024:

Όταν όμως τα έλεγαν οι κκ. Νανόπουλος και Γκουργιώτης δεν τους λάμβανε υπόψη η δημοτική αρχή του Σταυρέλη και ο ίδιος ο δήμαρχος!

Όπως δεν λάβανε υπόψη ο δήμαρχος τον Νανόπουλο σε άλλες αποφάσεις του ΔΣ που του έλεγε ότι ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ και ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ, κάτι το οποίο έχει συμβεί και άλλες φορές ως τώρα! (πχ. δείτε μόνο μία ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Με το καλημέρα η αποκεντρωμένη διοίκηση άρχισε να ακυρώνει αποφάσεις της δημοτικής αρχής του Σταυρέλη! -Δείτε το έγγραφο…)

Γιατί στην πράξη αποδεικνύεται ότι …ο παλιός (ο Νανόπουλος δηλαδή) είναι αλλιώς!

ΣΣ. …Γενικά τώρα ένας δήμαρχος ή ένα πολιτικό πρόσωπο μπορεί να μοιράζει λόγια και υποσχέσεις αλλά στην πράξη αποδεικνύεται τι υλοποιείται και τι όχι!

Κ.Ν