ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 36χρονη γέννησε μόνη της σε μπάνιο σπιτιού στο Ξυλόκαστρο! -Το νεογέννητο μεταφέρθηκε εσπευσμένα με συνοδεία της αστυνομίας στο κέντρο υγείας! -Είχε κομμένο τον ομφάλιο λώρο…

Κινδύνευσε σοβαρά η ζωή βρέφους που γεννήθηκε σε σπίτι στο Ξυλόκαστρο!!! Αν δεν υπήρχε άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας ίσως τώρα να είχαμε τραγική κατάληξη!

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες της korinthiannews.gr το περιστατικό που περιγράφουμε έγινε την περασμένη εβδομάδα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας εντός του Ξυλοκάστρου.

Η 36χρονη Ελληνίδα γέννησε μόνη της σε μπάνιο σπιτιού στο Ξυλόκαστρο!!!

Είχε κομμένο τον ομφάλιο λώρο και η μητέρα αιμορραγούσε. Και φυσικά κάθε λεπτό που περνούσε ήταν κρίσιμο για τη ζωή του νεογέννητου!

Από τις φωνές της γυναίκας οι γείτονες ειδοποίησαν το ΑΤ Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης και όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί είδαν σοκαρισμένοι το θέαμα που περιγράφεται!

Χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος το βρέφος μπήκε σε ιδιωτικό όχημα και με την συνδρομή των αστυνομικών (που ουσιαστικά λειτούργησαν ως διασώστες) το μετέφεραν εσπευσμένα στο κέντρο υγείας Ξυλοκάστρου. Στη συνέχεια και αφού του προσφέρθηκαν στο κέντρο υγείας οι πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε μαζί με τη μητέρα του στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά τόσο για το βρέφος όσο και την μητέρα!

Τέτοια αστυνομία θέλουμε, που εκτός του να επιβάλλει την τάξη, να δείχνει ότι προτεραιότητα έχει Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και μπορεί να κάνει τα πάντα γι αυτό!