ΑΠΣ Ο ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ: “Το αυτό θα πράξουμε και τώρα και με τον διωκόμενο συγχωριανό μας”

Η ανακοίνωση από τον «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Ο ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ»:

“Ο «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ» πιστός και συνεπής όλα αυτά τα χρόνια στο υψηλό αθλητικό ιδεώδες, καταδικάζει και αποκηρύσσει μετά βδελυγμίας συμπεριφορές που υπονομεύουν το «ευ αγωνίζεσθαι» και που επιδιώκουν να μεταφέρουν τις αθλητικές αναμετρήσεις από το φυσικό τους χώρο ήτοι τα αθλητικά κέντρα και τα γήπεδα, σε εξωγηπεδικούς χώρους, σε επιτροπές, σε δικαστήρια και σε τηλεδικαστήρια.

Ότι είχε να πει ο Σύλλογός μας, το είπε η ομάδα μας με εμφαντικό τρόπο μέσα στο γήπεδο.

Ο Σύλλογός μας δεν δικαιούται και δεν υποχρεούται να πάρει θέση επί εκκρεμών ποινικών ή άλλων υποθέσεων επί των οποίων έχει επιληφθεί η Θεσμική Δικαιοσύνη και όχι οι δικαστές των τηλεδικείων και των λαϊκών δικαστηρίων.

Σε μία Δημοκρατία είναι στοιχειώδες φρονούμε, να σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας παντός ποινικώς διωκομένου συνάνθρωπού μας και να αναμένουμε την αμετάκλητη αθώωση ή καταδίκη του για να πάρουμε θέση επίσημη επί ενός τέτοιου λεπτού ζητήματος.

Το αυτό θα πράξουμε και τώρα και με τον διωκόμενο συγχωριανό μας, σεβόμενοι τα δικαιώματά του και το έργο της Δικαιοσύνης που πρέπει να παραμένει απρόσκοπτο και απρόσβλητο από οιαδήποτε παρέμβαση.

Ο ΤΕΝΕΑΤΗΣ θα συνεχίζει να συγκινεί τον φίλαθλο κόσμο της Κορινθίας και όχι μόνον, με τις επιδόσεις των παικτών του και την αγάπη του κόσμου του, με την ζεστή φιλοξενία σε όλους τους αντιπάλους και θα χαίρει πάντοτε της αναγνωρίσεως και της εκτιμήσεως όλων όπως αποδεικνύεται – ιδία τώρα – με τις πρωτόγνωρες εκδηλώσεις και ενέργειες υποστήριξης μας από όλον τον φίλαθλο κόσμο της Κορινθίας και γενικότερα, εκδηλώσεις αγάπης που μας χαλυβδώνουν το φρόνημα και μας κάνουν υπερήφανους.

Ο ΤΕΝΕΑΤΗΣ θα είναι εδώ να υποστηρίξει και να χειροκροτήσει την καλύτερη ομάδα και οι φίλοι του θα είναι οι πρώτοι που θα γεμίσουν τα πούλμαν για να μεταβούν εκτός νομού να στηρίξουν στους αγώνες μπαράζ οιαδήποτε ομάδα της Κορινθίας αναδειχθεί πρωταθλήτρια, όπως έκαναν με ακολουθία τόσα χρόνια.Μέχρι τότε επικεντρωνόμαστε στους στόχους μας.Όσοι μετά ταύτα θέλουν να βλέπουν φαντάσματα, ας βλέπουν…”