“Ας φτάσουν οι προσευχές σας στον Ουρανό”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

“Στις 29 Νοεμβρίου 1989  η Παναγία σε μήνυμά της λέει:

Παιδιά του Θεού, ειρήνη σε σας. Εγώ, η Αγία σας Μητέρα, χρειάζομαι τις προσευχές σας για να πραγματοποιήσω το Σωτήριο Σχέδιο του Θεού. Χρειάζομαι προσευχές από καρδιάς. Ας φτάσουν οι προσευχές σας στον ουρανό, ας γίνουν σαν θυμίαμα. 

Γεμίστε τις καρδιές σας με την Αγάπη του Θεού και χαρείτε, γιατί γεννήθηκε ένας Σωτήρας για τη σωτηρία σας, ένας Σωτήρας πράος στην καρδιά, που κατέβηκε στη γη για να υπηρετήσει και να καλέσει τους καταπονημένους. «Ήρθε για να ανοίξει τα μάτια των τυφλών, να ελευθερώσει αιχμαλώτους από τα δεσμά κι αυτούς που ζουν στο σκοτάδι από τη φυλακή». Αγαπημένα Μου παιδιά, είναι ο ίδιος Σωτήρας που σας καλεί σήμερα, είναι ο ίδιος Σωτήρας που καλεί τον καθένα σας με το όνομά του: να επιστρέψει κοντά Του. Είναι ο ίδιος Ιησούς που σας υπενθυμίζει τις διδαχές Του.

Είναι ο ίδιος Ιησούς που Εγώ, ως Μητέρα Του, Τον κράτησα στα Χέρια Μου και Τον σπαργάνωσα. Γεννημένος για να σας υπηρετήσει, γεννημένος για να σας λυτρώσει, και τώρα είναι ο ίδιος Ιησούς που σας καλεί για τη σωτηρία σας. Είναι ο ίδιος Σωτήρας που σας υπενθυμίζει ότι όλοι ανήκετε σ’ Αυτόν. Φανερώθηκε ως άνθρωπος και θυσιάστηκε για χάρη σας, παιδιά Μου, για να σας ελευθερώσει.

Ελάτε, λοιπόν, χαρείτε και ευτυχήστε! Ελάτε να διακηρύξετε το μεγαλείο του Αγίου Του Ονόματος! Ελάτε να γίνετε οι χαρούμενοι αγγελιαφόροι Του που μεταφέρουν το Λόγο Του. Σας αγαπώ και θέλω να Με πιστέψετε πως η Σκέπη Μου είναι αρκετά μεγάλη για να σας κρύψει όλους μέσα της! Ελάτε στον Κύριο, μη φοβάστε να Του δείξετε τις αδυναμίες σας, ελάτε στον Κύριο και προσφέρετέ Του την καρδιά σας και θα τη δεχθεί σαν σμύρνα, λιβάνι και χρυσό.

Σας αγαπούμε… Σας αγαπούμε απεριόριστα, εγκαταλειφθείτε σ’ Αυτόν. O Ιησούς έρχεται στον καθένα σας. Έρχεται να ελευθερώσει τους αιχμαλώτους αυτού εδώ του κόσμου και να τους χαρίσει την ελευθερία τους. Αιχμαλώτους που, σαν περιστέρια, πιάστηκαν και φυλακίστηκαν από τον πονηρό, αλλά ο Ιησούς πηγαίνει ακούραστα από κλουβί σε κλουβί κι ελευθερώνει όλους τους  αιχμαλώτους.

Παιδιά Μου, να ζείτε σύμφωνα με τις Θεϊκές Εντολές και το Νόμο του Κυρίου, γιατί ο Νόμος του Θεού συνοψίζεται σε μια λέξη, κι αυτή η λέξη είναι: ΑΓΑΠΗ.

Εγώ, η Αγία σας Μητέρα, μεσιτεύω και προσεύχομαι για σας μέρα και νύχτα, σας δίνω την Αγάπη Μου και σας ευλογώ όλους και τις οικογένειές σας”.

ΣΣ. Από σήμερα και κάθε Δευτέρα στην korinthiannews.gr θα δημοσιεύεται το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…