Αστυνομικοί του Λουτρακίου συνέλαβαν κατοίκους των Αγ. Θεοδώρων με χασίς και κροτίδες – Ανήλικη ανάμεσα στους συλληφθέντες… (φωτο)

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στους Αγίους Θεοδώρους, από αστυνομικούς του Λουτρακίου, 59χρονος κάτοικος της περιοχής, γιατί κατείχε ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -46,2- γραμμαρίων καθώς και μεταλλικό τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Επίσης, συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στους Αγίους Θεοδώρους, από αστυνομικούς του Λουτρακίου, δύο κάτοικοι της περιοχής, ένας 55χρονος και μία 17χρονη, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -15- γραμμαρίων και -2- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,3- μέτρων περίπου.

Τέλος, συνελήφθη, χθες το πρωί, στους Αγίους Θεοδώρους, από αστυνομικούς του Λουτρακίου, 42χρονος κάτοικος της περιοχής, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8,2- γραμμαρίων, -1- δενδρύλλιο κάνναβης ύψους -40- εκατοστά περίπου, το οποίο καλλιεργούσε σε γλάστρα, καθώς και -16- κροτίδες.