ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Αυξημένος και την Πέμπτη ο αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού -Άδειασε μία θέση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου…

Αυξημένος και την Πέμπτη ο αριθμός κρουσμάτων κορονοιού στην Κορινθία. Άδειασε μία θέση σε σχέση με την Τετάρτη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Κορίνθου

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται μεταξύ άλλων: “Σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ (eody.gov.gr) τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν στην Ελλάδα την Πέμπτη 4 Μαρτίου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 2.219.

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Πέμπτη -ώς τις 3 το μεσημέρι- καταγράφηκαν 111 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 4.779.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 36, στην Π.Ε. Αρκαδίας 8, στην Π.Ε. Κορινθίας 52, στην Π.Ε. Λακωνίας 4 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 11.

Εξ άλλου, μέχρι και την Πέμπτη 4 Μαρτίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 126 άτομα (τα 7 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 16, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 23, Παναρκαδικό Τρίπολης 27, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 34 (4 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 6 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 20 (3 σε ΜΕΘ)…”