“Αφιερωθείτε Στην Ιερή Μου Καρδιά Ο Σταυρός Μου Θα Είναι Το Σημείο Ανάμεσα Σε Σας Και Σε Μένα”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Αφιερωθείτε Στην Ιερή Μου Καρδιά
Ο Σταυρός Μου Θα Είναι Το Σημείο Ανάμεσα Σε Σας Και Σε Μένα

5 Μαΐου 1992

Παιδί Μου, σου δίνω την Ειρήνη Μου, γράφε:

Είμαι ο Βασιλιάς σας και είμαι εδώ για να σημαδέψω με το σημείο του Σταυρού τα μέτωπα όλων εκείνων που είναι ειλικρινείς και Με αγαπούν αληθινά. Πρέπει να λέτε μαζί Μου την αφιέρωση στην Ιερή Μου Καρδιά και ενώ θα τη λέτε, Εγώ με το Δάχτυλό Μου θα σας σημαδεύω με το Σημείο Μου. Ο Σταυρός Μου θα είναι το Σημείο ανάμεσα σε σας και σε Μένα. Και θα σας αγαπώ με όλη Μου την Καρδιά, και θα σας φυλάω και θα σας ευωδιάζω με το Άρωμά  Μου. 

Αφιερωθείτε στην Ιερή Μου Καρδιά και στην Άμωμη Καρδιά της Ευλογημένης σας Μητέρας, για να μπορώ να μετατρέψω τις καρδιές σας σε Κήπο Μου, σε Αναπαυτήριό Μου και σε Ανάκτορό Μου.

Επιστρέψτε σε Μένα με όλη σας την καρδιά, μην έρθετε να σταθείτε μπροστά Μου με διχασμένη καρδιά. Ελάτε κοντά Μου και θα αφήσω πάνω σας μια ευλογία καθώς περνάτε δίπλα Μου. Εγώ είμαι η Ελπίδα σας, ανοίξτε λοιπόν το στόμα σας για να Με επικαλεστείτε με την καρδιά σας, και θα γεμίσω το στόμα σας για να Με υμνήσετε και να Με τιμήσετε.

Γιοι Μου, κόρες Μου, να έχετε καλοσύνη ο ένας για τον άλλο, να αγαπάτε ο ένας τον άλλο όπως σας αγαπώ, ώστε την Ημέρα της Κρίσεως να βρείτε μπροστά Μου χάρη. Σας βεβαιώνω πως έρχεται ο καιρός που ο άγουρος καρπός δεν θα έχει πια καμιά αξία, αφού ο Βασιλιάς σας που σας μιλάει σήμερα θα φανερώσει τη Δόξα Του και θα Τον δείτε πρόσωπο με Πρόσωπο. Μακάριοι λοιπόν όσοι είναι έτοιμοι να Με δεχθούν, γιατί θα ονομαστούν κληρονόμοι του Υψίστου. 

Να είστε ένα. Η εκκλησία θα αναβιώσει!»

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…