…Αφιερωμένο στους “πουθενάδες” Κορίνθιους πολιτικούς!

-Γράφει ο “ΤΑΡΖΑΝ”

“8 Μαρτίου – παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

Την ανάρτηση αυτή την “αφιερώνω” σε κάποιους Κορίνθιους πολιτικούς, τους “πουθενάδες”, όπως τους χαρακτηρίζω, που δεν έχουν τίποτα να παρουσιάσουν ή να ανακοινώσουν ότι έκαναν για το καλό των Κορίνθιων πολιτών …αλλά είναι πάντα συνεπείς κάποιες μέρες του χρόνου να στείλουν τα τυπικά μηνύματα στις γυναίκες και τις μητέρες που γιορτάζουν! Λες και με αυτό τον τρόπο θα κερδίσουν τα θετικά σχόλια των Κορίνθιων γυναικών ενώ δεν έχουν λάβει μέτρα που χρειάζεται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνεργες γυναίκες- μητέρες…κτλ!

Δεν έχουν κάνει σχεδόν τίποτα για τα Κορινθιακά προβλήματα. Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες μας, οι έμποροι…κτλ και που δεν κάνουν τίποτα για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας ή να αναπτυχθεί τουριστικά η Κορινθία!

Αυτοί οι πολιτικοί που αδιαφορούν που γέμισε η Κόρινθος (το πρώην στρατόπεδο) με μετανάστες!

Αυτοί γενικότερα οι πολιτικοί που δεν κάνουν τίποτα, ενώ αμείβονται με ένα “σκασμό” χρήματα, αλλά δεν ξεχνούν να στέλνουν τυπικά δελτία τύπου -μηνύματα στις Κορίνθιες γυναίκες- μητέρες!

Από ότι διαπίστωσα τη Δευτέρα στην korinthiannews.gr …βαρέθηκαν να διαγράφουν μηνύματα Κορίνθιων πολιτικών που ήταν αφιερωμένα στην ημέρα της γυναίκας! Λες και αν δημοσιεύονταν αυτά τα δελτία θα έμπαιναν στη διαδικασία οι Κορίνθιες γυναίκες να σπαταλήσουν χρόνο για να τα διαβάσουν!

…Αλλά έτσι είναι οι πολιτικοί μας! …Ζουν στον κόσμο τους!

…Μην ξεχνιόμαστε πλησιάζει η 25η Μαρτίου! Ετοιμάζονται νέα μηνύματα από τους πολιτικούς στους Κορίνθιους πολίτες για να τους …υπενθυμίσουν την ιστορία! Και αυτά τα μηνύματα σε ότι αφορά τουλάχιστον την korinthiannews.gr …ξέρω από τώρα που θα καταλήξουν”!

Σχόλιο korinthiannews.gr:

Σε ότι αφορά τα παραπάνω που γράφει ο συνεργάτης μας “ΤΑΡΖΑΝ” να αναφέρουμε ότι γενικότερα στην korinthiannews.gr προσπαθούμε να δημοσιεύουμε ανακοινώσεις των πολιτικών προσώπων που έχουν, έστω και μικρή, σημασία στους πολίτες!

Τα υπόλοιπα δελτία τύπου τα διαγράφουμε γιατί δεν είμαστε πίνακας ανακοινώσεων των πολιτικών! Ευτυχώς υπάρχουν και άλλα ΜΜΕ που δημοσιεύουν ότι τους στείλει ο καθένας που ασχολείται με την πολιτική! Βέβαια ποιοι πολίτες μπαίνουν στη διαδικασία να διαβάσουν τέτοιου είδους ανακοινώσεις …είναι άλλο θέμα!