“Βαριά” δήλωση του Μουρίκη για τον Πτωχό και την Κορινθία!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Ο Σ. Μουρίκης είναι από τα πιο “δυνατά” χαρτιά στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου περιφερειάρχη Δ. Πτωχού. Επίσης ο Μουρίκης δεν χρειάζεται συστάσεις, τον γνωρίζει η Κορινθία ως επιτυχημένο επιχειρηματία και αυτοδιοικητικό!

Ο Πτωχός έχοντας τέτοια στελέχη στο πλευρό του να τον στηρίζουν σε κάθε νομό πάει …με άλλον αέρα στις εκλογές, έχοντας βέβαια και το ΣΟΒΑΡΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ότι είναι κάτι ΝΕΟ και πολλά υποσχόμενο σε αντίθεση με τον Τατούλη που ως περιφερειάρχης σε ότι αφορά την Κορινθία τουλάχιστον πέρασε ως πολιτικά “διακοσμητικός”!

Επειδή λοιπόν οι Κορίνθιοι γνωρίζουν και εμπιστεύονται κυρίως τον Σ. Μουρίκη τόσα χρόνια, ευελπιστούν να γίνει πραγματικότητα αυτό που αναφέρει παρακάτω ο ίδιος (ο Μουρίκης): “Ο Δημήτρης Πτωχός έρχεται αποφασισμένος να λύσει προβλήματα και να δώσει νέα προοπτική στην Κορινθία…”

Μακάρι να τα δούμε και στην πράξη αυτά κε Μουρίκη γιατί από υποσχέσεις τόσα χρόνια “χόρτασαν” οι Κορίνθιοι. Ας βρεθεί πλέον ένας περιφερειάρχης που να ασχοληθεί τουλάχιστον ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ με τα σοβαρά προβλήματα της Κορινθίας και φεύγοντας να αφήσει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ έργο!

Η ανάρτηση του Σ. Μουρίκη: