…Βγήκαν μαχαίρια στην ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στην Κόρινθο -Ο ένας στο νοσοκομείο -Κίνδυνος για τους πολίτες -Οι πολιτικοί μας …παρακολουθούν!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες της korinthiannews.gr άγριο επεισόδιο μεταξύ δύο μεταναστών σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής εκεί που έχει δημιουργηθεί η ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΟΜΗ μεταναστών στην Κόρινθο.

Ένας 28χρονος από τη Σομαλία και ένας 26χρονος από το Ιράν ήρθαν στα χέρια. Μάλιστα ο 28χρονος έβγαλε μαχαίρι και έστειλε τον 26χρονο στο νοσοκομείο Κορίνθου. Το τραύμα όμως δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρό!

Αυτά συμβαίνουν στο κέντρο μεταναστών (εκεί έχει δημιουργηθεί και η ανοικτή δομή) στο χώρο του ιστορικού 6ου Συντάγματος Πεζικού και συνεχίζει να υπάρχει …με τις ευλογίες και των Κορίνθιων πολιτικών!!!

Και εσύ Κορίνθιε πολίτη …τι δεν καταλαβαίνεις! Μιλάμε για την ανοικτή δομή όπου οι μετανάστες κυκλοφορούν ελεύθεροι μέσα στην πόλη της Κορίνθου!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ! Και όπως διαβάζετε παραπάνω βγαίνουν μαχαίρια …για πλάκα! …Ποιος θα είναι ο άτυχος που θα βρεθεί στο δρόμο τους!

Το κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο δημιουργήθηκε επι θητείας της ΝΔ (Σαμαράς), συντηρήθηκε με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (Τσίπρας) και εξακολουθεί να υπάρχει, με τη δημιουργία και της ανοικτής δομής, με κυβέρνηση πάλι της ΝΔ (Μητσοτάκης)!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 002..-81.jpg

Οι παρακάτω πολιτικοί μας …απλά παρακολουθούν τις εξελίξεις:

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Επιστρέφουν τα κέντρα νεοσυλλέκτων -Δύσκολα τα πράγματα για το ιστορικό 6ο Σύνταγμα Πεζικού…