“Βγήκαν” πάλι αιχμηρά αντικείμενα στην συμπλοκή μεταναστών στην ΑΝΟΙΚΤΗ δομή της Κορίνθου! -Οι πολιτικοί …παρακολουθούν!

Επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη από την αστυνομία η είδηση που δημοσιεύσαμε την προηγούμενη μέρα στην korinthiannews.gr σχετικά με το επεισόδιο μεταξύ μεταναστών στην ανοικτή δομή της Κορίνθου.

Από την αστυνομία μας ανέφεραν μεταξύ άλλων: “Σημειώθηκε την Τρίτη καυγάς μεταξύ ενός μετανάστη από το Αφγανιστάν και ενός μετανάστη από το Ιράν στην ανοικτή δομή της Κορίνθου και χρησιμοποιήθηκαν αιχμηρά αντικείμενα, χωρίς όμως να σημειωθεί τραυματισμός. Επενέβη η αστυνομία…”

Για άλλη μία φορά επιβεβαιώνεται αυτό που γράφουμε τόσο καιρό! Τα σοβαρά επεισόδια που παρατηρούνται στο κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο. Ανα πάσα στιγμή μπορεί να γίνει συμπλοκή και να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός αφού βγαίνουν πολύ εύκολα μαχαίρια (και άλλα αιχμηρά αντικείμενα). Πριν λίγους μήνες υπήρξε και σοβαρός τραυματισμός από καυγά των μεταναστών!

Αυτό το θέμα με τους μετανάστες στο κέντρο της Κορίνθου …κάνουν πως δεν το βλέπουν τόσους μήνες!
Ο Νανόπουλος “ανέχτηκε” την ανοικτή δομή των μεταναστών στην Κόρινθο

Υπενθυμίζουμε αυτό που γράψαμε στις 10 Οκτωβρίου 2019 για τους Κορίνθιους πολιτικούς:

“Για να δούμε θα …ιδρώσει το αυτί των Κορίνθιων βουλευτών της κυβέρνησης (Ταγαρά, Δήμα και Σούκουλη), αλλά και του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου!

Τι άλλο πρέπει να γίνει εκεί μέσα;

Για πόσο θα ανέχονται αυτή την κατάσταση στο κέντρο της Κορίνθου, που είναι στο ΚΕΝΤΡΟ της πόλης και μάλιστα ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙΑ;

Για πόσο καιρό θα ζούνε με τον φόβο των επεισοδίων οι άνθρωποι που έτυχε να έχουν τα σπίτια τους δίπλα από το στρατόπεδο που μετατράπηκε, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ, σε κέντρο μεταναστών;

Ειδικά οι τρεις Κορίνθιοι κυβερνητικοί βουλευτές (Ταγαράς, Δήμας και Σούκουλη) προκειμένου να μην χαλάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού θα συνεχίσουν να ανέχονται αυτή την κατάσταση, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, απολαμβάνοντας παράλληλα τον παχυλό μισθό τους;…”

-(“Για υπενθύμιση δείτε όλη την ανάρτηση της 10ης Οκτωβρίου 2019 με τίτλο: Μετά την συμπλοκή των μεταναστών στο κέντρο οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου! -…Οι πολιτικοί τι κάνουν;)