ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Έβγαλαν και ανακοίνωση …τις ιδέες που είπαν στον Δήμα! -…Ποιος ο ρόλος του Βορινιώτη στη συνάντηση;

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βέλου- Βόχας Θ. Μανάβης επισκέφτηκε τον Κορίνθιο βουλευτή Χ. Δήμα και του έθεσε …μία σειρά από ζητήματα που αφορούν το δήμο Βέλου- Βόχας. Στη συνέχεια θεώρησε σκόπιμο να κάνει ανάρτηση μαζί με την παραπάνω φωτογραφία προκειμένου να ενημερώσει τους δημότες της περιοχής του!!!

Να ενημερώσει άραγε τι ο Μανάβης; Πέτυχε κάτι σε όλα αυτά που ανέφερε; Η απλά πήγε στο γραφείο του Δήμα μαζί με τον γιατρό Φαρμάκη και ανέφεραν τις ιδέες τους απλά για να δείξουν …ότι κάτι κάνουν και αυτοί;

Ο Δήμας δεν διαβάσαμε έστω να δεσμεύτηκε (φυσικά από την δέσμευση στην υλοποίηση υπάρχει τεράστια απόσταση) σε κάτι από αυτά που άκουσε! Άρα λοιπόν η υλοποίηση όλων αυτών …των ιδεών κάθε άλλο παρά δεδομένη είναι!

Γιατί διαβάζοντας τα παρακάτω σκεφτήκαμε αυτά που λένε γενικά για τους πολιτικούς: “Θέλετε θάλασσα; Θα σας φέρουμε και θάλασσα…”. …Καλό το τάξιμο, απλά στην προκειμένη περίπτωση όταν κάνεις και πολιτική πάνω στον πόνο και την αρρώστια των συνανθρώπων… μάλλον το τάξιμο ξεπερνάει τα όρια!

Σε ότι αφορά τώρα την παρουσία του προέδρου της Ν.Δ του δήμου Βέλου Βόχας (ΔΗΜΤΟ) Γ. Βορινιώτη:

-Ως τι παραβρέθηκε σε αυτή τη συνάντηση;

-Σε τι αποσκοπούσε;

-…Είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του Μανάβη; …Εκπροσωπεί το επιτελείο του;

-Εκπροσωπούσε τον εαυτό του ή τη ΝΔ στη συνάντηση; Γιατί αν τη ΝΔ τότε … πάει αλλού το θέμα!

Δείτε μεταξύ άλλων όσα αναφέρθηκαν στην ανάρτηση του Θ. Μανάβη αλλά και στην ανάρτηση του Π. Φαρμάκη… και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Δείτε και την ανάρτηση του Π. Φαρμάκη:

ΣΣ. Οι ανακοινώσεις ενός υποψηφίου ή ενός συνδυασμού έχουν ΑΞΙΑ μόνο όταν έχουν πετύχει κάτι. …Τα υπόλοιπα δεν ξέρουμε κατα πόσο μπορεί να τα λάβει κάποιος σοβαρά υπόψη! Γιατί ιδέες και φαντασία όλοι έχουν

Κ.Ν