ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Αθίγγανοι “χτύπησαν” πολύ σύντομα στο Ζευγολατιό! -Μετά τους πασσάλους στα κτήματα μπήκαν σε εξοχική κατοικία! -Τι αφαίρεσαν…

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr αυτή τη φορά οι αθίγγανοι έβαλαν στο “στόχαστρο” εξοχική κατοικία στο Ζευγολατιό και αφαίρεσαν 2 σιδερένιες πόρτες και 2 σιδερένια τελάρα!!!

Πριν περίπου δέκα μέρες είχαμε αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Αθίγγανοι έκλεβαν τους πασσάλους από τα αγροκτήματα και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του ΑΤ Βέλου- Βόχας.

Μόνο από να αγρόκτημα στο Ζευγολατιό αφαίρεσαν 90 πασσάλους. Από άλλες περιπτώσεις είχαν κλέψει συνολικά 520 πασσάλους. …Δεν φτάνουν οι κλοπές που γίνονται στα σπίτια …έχουν βάλει στόχο και τους πασσάλους στα αγροκτήματα!!!“.

Τελικά οι κλοπές δεν έχουν τέλος από τους αθίγγανους σε όλη την Κορινθία! “Χτυπάνε” σε σπίτια, αγροκτήματα, εξοχικές κατοικίες…κτλ!

Στο σημερινό αστυνομικό δελτίο τύπου αναφέρεται:

“Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 18 και 20 ετών, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από οικία μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν και θα αποδοθούν. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο 20χρονος στερούνταν αδείας ικανότητας οδήγησης, ενώ το όχημα κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων”.

ΣΣ. Η κατάσταση πλέον με τις κλοπές από τους αθίγγανους παίρνει μεγάλες διαστάσεις και οι πολίτες φτάνουν στα όριά τους!

Κ.Ν