ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: …Πάλι συζητήσεις για θέματα ύδρευσης και άρδευσης!

Ο νέος δήμαρχος Βέλου- Βόχας Θ. Μανάβης έχει δώσει ένα σωρό υποσχέσεις προεκλογικά στους δημότες του για θέματα ύδρευσης και άρδευσης! Το τι θα γίνει θα φανεί στην πορεία αν και με …τα τόσα που έχουμε ακούσει διατηρούμε σοβαρές επιφυλάξεις! Αναμένουμε…

Αυτό όμως το οποίο βλέπουμε κυρίως ως τώρα είναι ανακοινώσεις ΜΟΝΟ για συζητήσεις (από το δήμο ή την περιφέρεια) για τέτοιου είδους ζητήματα!!!

…Απλά να υπενθυμίσουμε ότι οι δημότες περιμένουν να ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ αυτά που έχει υποσχεθεί η δημοτική αρχή του Μανάβη ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ!

Η ανακοίνωση από την περιφέρεια Πελοποννήσου

“Τον Δήμαρχο Βέλου-Βόχας, Θανάση Μανάβη, υποδέχτηκε στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 9 Απριλίου.

Μία σειρά απαραίτητων έργων που είναι αναγκαία η επιτάχυνσή τους, καθώς και έργα ύδρευσης και άρδευσης ήταν τα ζητήματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση, ενώ δόθηκε έμφαση και στη δημιουργία κέντρου κοινότητας.

Με τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου να είναι δεδομένη, η παραγωγική αυτή συζήτηση συνεχίστηκε με σκέψεις και ιδέες που θα μπορούσαν να προστεθούν στη γενικότερη αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Βέλου-Βόχας”