ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: “Απασφάλισε” ο Παπακυριάκος και “άδειασε” τη δημοτική αρχή …των ανακοινώσεων! -Τι ανέφερε…

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς με τις ανακοινώσεις που αναρτά κάθε τόσο ο νέος δήμαρχος Βέλου- Βόχας Θ. Μανάβης!

Γράφονται -λέγονται πράγματα τα οποία ειλικρινά …αδυνατούμε να ερμηνεύσουμε!

-Από τη μία φαίνεται να αποφεύγουν να κάνουν αναφορά σε έργα που έχει κάνει η προηγούμενη δημοτική αρχή και είναι σε εξέλιξη!

Από την άλλη ο νέος δήμαρχος ανεβαίνει σε μπουλντόζα για διάφορα περιστατικά για να δείξει ότι βάζει πλάτες ο ίδιος, …λες και δεν υπάρχουν άλλοι οδηγοί να το κάνουν! Και όχι μόνο το κάνει ο δήμαρχος, το διαφημίζει ο ΙΔΙΟΣ με ανάρτησή του και στο facebook, ίσως νομίζοντας ότι κερδίζει τις εντυπώσεις, ενώ θεωρούμε ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο!

-Επίσης διαφημίζουν με ανακοινώσεις κάποιες …μικροπαρεμβάσεις τους! Παρεμβάσεις που έκανε και η προηγούμενη δημοτική αρχή απλά δεν τις διαφήμιζαν γιατί είναι αυτονόητες και κάνουν όλοι οι δήμοι! Απλά η δημοτική αρχή του Θ. Μανάβη “τα βάζει όλα μέσα” στις ανακοινώσεις …και ότι πιάσει!

Θα συνιστούσαμε ψυχραιμία στη νέα δημοτική αρχή και αντι να αναλώνονται σε ανακοινώσεις- δηλώσεις που αρκετές φορές …τους εκθέτουν ας ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ θέματα που ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ τους κατοίκους και ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ!!!

Έργα Θ. Μανάβη …και όχι λόγια- ανακοινώσεις!

Σχεδόν σε κάθε ανακοίνωση του Θ. Μανάβη θα μπορούσαμε να γράφουμε …ατελείωτα!

Ίσως να φταίει που η προηγούμενη δημοτική αρχή του Παπακυριάκου δεν ασχολείται ιδιαίτερα μαζί τους και οι ανακοινώσεις της νέας δημοτικής αρχής… πηγαίνουν αέρα!

Επειδή το κακό παράγινε, με μία ανακοίνωση παρακάτω ο πρώην δήμαρχος Α. Παπακυριάκος …τους προσγείωσε ανώμαλα!

…Και πολύ άργησε ο Παπακυριάκος να το κάνει! Γιατί η νέα δημοτική αρχή …δεν παίζεται! Γιατί στο τέλος στις ανακοινώσεις τους πολύ πιθανόν να δούμε να υπερηφανεύονται και για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή του Παπακυριάκου!

Οι δημότες Θ. Μανάβη περιμένουν να δουν τα ΜΕΓΑΛΑ έργα που εσείς έχετε δεσμευτεί και να αφήσετε τις ανακοινώσεις που για εμάς τουλάχιστον είναι εντελώς αδιάφορες! …Έχετε σκεφτεί Θ. Μανάβη τι λένε άραγε και οι δημότες του δήμου Βέλου- Βόχας, ειδικά αυτοί που σας ψήφισαν;

Η περίοδος χάριτος από ότι φαίνεται τελειώνει για τη δημοτική αρχή του Θ. Μανάβη! Είναι καιρός να δούμε επιτέλους …κάποια ανακοίνωση για τα ΜΕΓΑΛΑ και ΣΟΒΑΡΑ έργα του δήμου!

Αυτούσια η παρακάτω ανακοίνωση του πρώην δημάρχου Βέλου- Βόχας Α. Παπακυριάκου που αξίζει να διαβάσει κανείς για να έχει εικόνα του τι συμβαίνει στο δήμο!