ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Αφιερωμένο στη μνήμη της Γαρυφαλλιάς Ψαράκου…

Από το δήμο Βέλου- Βόχας ανακοiνωνεται μεταξύ άλλων:

“Όλοι μαζί εκεί

Γίνε Άνθρωπος: Στο Βραχάτι το 2ο Συνέδριο για την εξάλειψη της έμφυλης βίας Θα πραγματοποιηθεί στο Alkyon Resort Hotel & Spa ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 Απριλίου και θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Γαρυφαλλιάς Ψαράκου

Ο Δήμος Βέλου-Βόχας και το ΝΠΔΔ «Ανέλιξη» διοργανώνουν από κοινού με το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI Institute), το δεύτερο συνέδριο της εκστρατείας “Γίνε Άνθρωπος”, με τίτλο

΄΄Η εξάλειψη της βίας είναι καθήκον όλων μας», στις 30 Απριλίου 2022 στο Alkyon Resort Hotel & Spa, στο Βραχάτι.

Το συνέδριο είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Γαρυφαλλιάς Ψαράκου, αλλά και όλων των θυμάτων έμφυλης βίας σε μια προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις σε δεκάδες άδικα γιατί.

Η εκστρατεία “Γίνε Άνθρωπος” δημιουργήθηκε με αφορμή τις αλλεπάλληλες γυναικοκτονίες και την ραγδαία έξαρση των περιστατικών βίας, που συγκλόνισαν την χώρα μας τον τελευταίο χρόνο.

Το πρώτο συνέδριο της εκστρατείας είχε διεξαχθεί στις 24 Νοεμβρίου 2021, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Αθηναΐς», στην Αθήνα.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να στηριχθούν τα θύματα, να αφυπνιστούν συνειδήσεις, να αποφευχθούν γυναικοκτονίες, ενθαρρύνοντας τους πολίτες που υφίστανται οποιαδήποτε μορφή βίας, να μη σιωπούν…”